![]() |
![]() |
|
Kluby CzW i prawo Kluby CzW w Polsce i za granicą, informacje na temat grupy inicjatywnej Klubu Czechosłowackiego Wilczaka, przepisy dotyczące rasy... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#26 | |
Senior Member
|
![]()
Coś mi szaleje w komputerze -nie pokazuje mi się część własnego postu. Wpisuję jeszcze raz bo nie wiem czy tylko u mnie tak się robi czy u innych też post jest "ucięty" w połowie....
![]() DEKLARACJA CZŁONKOWSKA Niniejszym deklaruję chęć wstąpienia do Klubu Rasy Ceskoslovenský Vlcak przy ZKwP. Oświadczam, że jestem już członkiem Związku Kynologicznego w Polsce w oddziale …………………………………. . Należę do niego od ……………………………. . Posiadam / nie posiadam* psa rasy Ceskoslovenský Vlcak. Imię i nazwisko…………………………………… ………………………………………… Ulica: …………………………………………� �…………………………………………� ��….. Kod, miejscowość …………………………………………� �………………………….. Telefon….. …………………………………………� �……………………………………….. E-mail………………………………………� ��………………………………………… ………… Oświadczam, że wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zgodnie z ustawa z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926 z póz. zm.) na potrzeby Klubu Rasy Ceskoslovensky Vlcak i strony http://czw.pl. Data i podpis …………………………………………� �……………………………………. *Niepotrzebne skreślić. ..................... Mamy nadzieję na odzew i chęć współpracy. Wbrew pozorom, w kwestiach merytorycznych najprawdopodobniej* nasze założenia poważnie się różnią od planów JW, ale przecież >chcieć to móc<, więc możemy dyskutować i szukać wspólnego wyjścia. *-"najprawdopodobniej" -pewności nie mamy, bo wszelkie informacje dotyczące inicjowanego przez JW Klubu /włącznie ze składem ich GI/ są trudne do znalezienia albo nie do znalezienia... .................................................. ........................................ Quote:
... Last edited by Puchatek; 26-06-2012 at 14:19. |
|
![]() |
![]() |
|
|