![]() |
![]() |
|
Kluby CzW i prawo Kluby CzW w Polsce i za granicą, informacje na temat grupy inicjatywnej Klubu Czechosłowackiego Wilczaka, przepisy dotyczące rasy... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
@ Margo - nie mam czasu na cytowanie dzisiaj. Zamiescze istotne odpowiedzi, jak sadze:
1. Mowimy o takiej samej procedurze. Osoby z GI (ktokolwiekto nie jest czy jakakolwiek to grupa nie jest) PROPONUJA cos, co jest podstawa do pracy. Nikt nie mowi o przywozeniu w teczce klubu. Nie zamierzam sie licytowac kto byl ile lat w jakich stowarzyszeniach (a tez mam duze doswiadczenie), ja po prostu nie wyobrazam sobie wejsc na takie zebranie z pustka na kartce i chaosem w glowie, liczac, ze w policzalnym czasie i sympatycznej atmosferze cos ustalimy. Nie lap mnie wiec za slowa, 2. Ktos jest w KAW? Uczciwie powiem, nie wiem. 3. Co do Twojej "propozycji wspolpracy" to stosujac Twoje figury retoryczne moglbym powiedziec, ze to oznacza robienie Klubu rasy na Twoich zasadach. I to jest krok w tyl. 4. Wazne pytanie zadala jefta, uzyskala konkretna odpowiedz, ktora przesuwa nas krok do przodu ![]() PS. Szybka dyskusja via forum nie ma sensu, podnosi atmosfere rozmowy. NIe jestem rzecznikiem KAW, nie jestem jego grupa inicjatywna i nie bede mediatorem. Moje zdanie wyrazilem jasno, deklaracji nie wycofuje. Nie mam jednak czasu i ochoty na dalsze dyskusje. |
![]() |
![]() |
|
|