|
![]() |
#1 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]()
Zapomněl jsi připsat jednu (pro mnohé čévéčkáře podstatnou) informaci - totiž cenovou kalkulaci. Obojek za pět tisíc si tu koupí málokdo..
Ale jinak nápad dobrý. Mně by úplně stačila GPS lokalizace. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
cenovou kalkulaci muzu udelat az budu mit vsechny vlastnosti , protoze podle toho se odvine pouzity HW
![]() Asi uplne nejlevnejsi nebude, ale je to dobra investice naporad, bude to modulek z vymenou casti obojkovou, coz zajisti jeho nesmrtelnost ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Mě by se ta věc líbila, nejlépe bych , kdyby to nebyla tak veliká krabička, jako běžné GPS obojky, ale vešlo se to do normálního koženého obojku.To nevím, zda je reálné. A je mi jasné, že cena může být i vysšší, ale třeba kolem cca 5 tisíc bych na to vynaložila. Nemuselo by to mít ani všechny funkce, co popisuješ. Hlavně asi tu GPS lokaci a ten snímač dechu a pulsu by nebyl špatný.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
http://www.arqeva.cz/
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
melornn: uplne do vnitr asi ne , ale realny je to dostat tak do rozmeru 2,5x6x2 ( sirka,dylka,vyska) pri podlouhlem rozmeru to bude defakto kopirovat tvar obojku ale primo do obojku, to by znamenalo extremni mikrotechnologie, coz by cenu znekolikanaobilo !!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
ten rozměr mi přijde v pohodě.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
behem nocniho rozimani jsem dospe k naledujicimu
![]() budou 3 verze obojku Basic - gps lokace v aktualni cas Advanced - gps s moznosti ukladani tracku na pametovou kartu + PC soft k monitorovani pozice obojku Expetr- lokace, varovani ( el,zvuk ) ,snimac telesnych funkci vsechny modely budou vybaveny indukcnim dobijenim , takze zadny konektory, a 100% vodotesnost ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |