![]() |
![]() |
|
Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Z pokorą (prawdziwą) przyjmuję tę uwagę - Bura czytaj, jak w poście Skrzat&BOW.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Przepraszam, że:
-jestem walnięta w głowę o czym /w odróżnieniu od wielu normalnych/ wiem i mówię głośno, -chce Ci się wyć, -niektóre zawody zmuszają do sprzedawania się /dosłownie lub w przenośni/, co powoduje problemy, -słowo na "s" zostało odebrane bardzo osobiście, co kilkukrotnie akcentowałeś /autentycznie współczuję/, -nie podważam zdrowia Twojej rodziny, -jestem wg. Ciebie pijaczką, -Twoja kobieta pierwsza zareagowała a Ty udowadniasz, że ja, -spokojnie przyjęłam Twoje inwektywy, -moje "inwektywy" względem Ciebie /które były reakcją nie akcją/ przyjąłeś fatalnie, -b/B-ozia, -na forum mogą być przedstawiciele innych obecnie istniejących religii /nie koniecznie "wymarłych/, -nie podważałam Twojej wiedzy, -ośmielam się jakąś wiedzę mieć nie z youtube-a czy Wikipedii, -nie uważam się za kulturę, elitę, znawcę czegokolwiek, -pamiętam i żałuję moich "stosunków" z GS, PD I JW, -tak dokładnie mnie obserwowałeś i analizowałeś nie obserwując i nie analizując, -NIE wychwalam zasług E.B, -nie proszę, byś czytał ze zrozumieniem, -nie proszę, byś był obiektywny, -mam wymienione przeze mnie książki, -czytałam w/w, -youtube jest dla mnie usprawnieniem nie źródłem, -pochodzimy od jednego przodka, -w odróżnieniu, ja nauczyłam się z siebie i swojej małpowatości śmiać, -zmieniłam/nie zmieniłam styl/stylistykę/stylizację/stygmaty/styczniki/styki/stymulatory.... -wiem, co to pędzel, -lubię T.Huka i E.Lubaszenkę za umiejętność gry a nie za to, w jakich produkcjach grają, -nie znam tego filmu /i go nie obejrzę/, -śmiech to zdrowie /co lekarze, przepraszam, potwierdzają/, -się odnosisz, -szybko zapalasz i szybko nudzisz, -już ci się nie chce, -rozumiem, -też przyjmuję z pokorą, -wiem, że nic nie wiem, -przepraszam. Solennie obiecuję, że już nigdy nie będę wchodzić w Twoje zajęcia relaksacyjne -pstrykaj zdjęcia "prowincjonalne", twórz historyjki, obstawiaj się butelkami, wierz, że Jesteś najlepszy i wszyscy darzą Cię szacunkiem, bo Jesteś najlepszy/najmądrzejszy/najsprawiedliwszy/najbardziej oczytany/najczystszy przedstawiciel białej rasy, któremu objawiła się potęga. Że masz poczucie humoru/dystans/obiektywizm/sprawiedliwą ocenę "proporcji"/jedynie odpowiednie zasady/jedyny dobry poziom. Że jesteś bogiem.... Wszystko powyższe dlatego, że autentycznie się Ciebie przestraszyłam(*), bo: -Twoje rosnące napięcie /po analizie kolejnych wpisów/ przypomniało mi zachowanie głównego bohatera filmu "Falling Down" /z M.Douglasem/. -od razu przyszedł mi na myśl jedyny "czysty" przedstawiciel prawidłowej rasy i religii Breivik. Więc jeszcze przepraszam, że zabijanie jest karalne, bo mógłbyś dać ujście swoim emocjom i wyrżnąć moją rodzinę w pień..... I przepraszam, że przepraszam..... ... Mam nadzieję, że przyjmiesz przeprosiny, odetniesz się, będziesz mieć z głowy i spokojnie wrócisz do odręcznego przepisywania w kajeciki /w ramach terapii/ wszystkich dzieł Fryderyka N. ... Przepraszam, że idol poniektórych nazywał się...... nie Fryderyk Nitzsche lecz Fryderyk Nietzsche.... Przepraszam.... Wybaczcie...w przypadku idola i fascynacji, chyba nie można powiedzieć o "literówce", która zdarza się takim imbecylom jak ja, na przykład -perfekcjoniści takich błędów nie popełniają... Przepraszam, lecz polecam życiorys /i zawarty w nim "element" psychiatryczny.../ ... (*)-ja swoje "szaleństwa" jeszcze kontroluję...................... Last edited by Puchatek; 23-07-2012 at 10:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Fatalna noc..... autentycznie.
Śniło mi się że Eury z Peronówki w ramach ratowania świata unasienniał budyniem wszystkie owce w Irlandii /nie używam specjalnie jednego słowa, bo wiem jak działa/ czytając im w trakcie Mein Kampf na zmianę z kodeksem cywilnym oraz Torą i popijał przy tym wywar z >grzybków<. O matko, ale schiza....Eury pił ze św.Graal-a a dookoła niego walały się butelki po "Tullamore Dew"....tomiki wierszy unosiły się wokół jak motyle, a jakaś dama w transie opowiadała ze szczegółami historię rodzaju ludzkiego akcentując przy tym linie najczystsze "rasowo" ............ Normalnie Bułhakow ze swoim "Mistrzem" wymięka..... /przepraszam, czytałam.... to jeden z moich ulubionych autorów.... przepraszam/ Muszę zacząć pić melisę. A poezji w życiu już nie tknę............na wszelki wypadek L.Kołakowskiego też już więcej nie "otworzę" a z Biblii rezygnuję na zawsze..... a niech się dzieje wola >Nieba<......... Chryste Panie............. ...... Jako, że swego czasu zrobił na mnie piorunujące wrażenie film "Falling Down" o człowieku, który nie wytrzymał napięcia /to chyba też spowodowało ucieczkę w rejony mniej szalone, a M.D. zagrał fenomenalnie/ a i Breivik mnie "powalił" oświadczam, że: wszystkie wypowiedzi tego tematu oraz odpowiednie z tematu wystawy mam skopiowane..... tak na wszelki wypadek. Jeśli przytrafi się mnie lub komuś z mojej rodziny /lub psom/ jakieś "dziwne" zdarzenie /śmierci nie wykluczam/, to już będzie wiadomo komu przekazać materiały..... I wcale nie żartuję....... Sam fakt, że od razu odpowiedziałam >Konradowi)< głęboką nocą świadczy, że wcale nie żartuję.... ....... P.S. "Bosi na ulicach świata Nadzy na ulicach świata Głodni na ulicach świata Moja wina Moja wina Moja bardzo wielka wina! Zgroza i nie widać końca zgrozy Zbrodnia i nie widać końca zbrodni Wojna i nie widać końca wojny Moja wina Moja wina Moja bardzo wielka wina! Zagubieni w dżungli miasta - moja wina Obojętność objęć straszna - moja wina Bez miłości bez czułości - moja wina Bez sumienia i bez drżenia - moja wina Bez pardonu wśród betonu - moja wina Na kamieniu rośnie kamień - moja wina Manna manna narkomanna - moja wina Dokąd idziesz po omacku - moja wina I nie słychać końca płaczu - moja wina Jedni cicho upadają - moja wina Drudzy ręce umywają - moja wina Coraz więcej wkoło ludzi - moja wina O człowieka coraz trudniej - moja wina - moja wina - moja bardzo wielka wina!" PRZEPRASZAM..... Last edited by Puchatek; 23-07-2012 at 10:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Ktoś mi podesłał...... w ramach szerzenia poezji i posiłkowania się nią....
W ramach OBIEKTYWIZMU i DYSTANSU....... 1.Wersja dla "lepszych": "Całujcie mnie wszyscy w dupę" Julian Tuwim Absztyfikanci Grubej Berty I katowickie węglokopy, I borysławskie naftowierty, I lodzermensche, bycze chłopy. Warszawskie bubki, żygolaki Z szajką wytwornych pind na kupę, Rębajły, franty, zabijaki, Całujcie mnie wszyscy w dupę. Izraelitcy doktorkowie, Widnia, żydowskiej Mekki, flance, Co w Bochni, Stryju i Krakowie Szerzycie kulturalną francę ! Którzy chlipiecie z “Naje Fraje” Swą intelektualną zupę, Mądrale, oczytane faje, Całujcie mnie wszyscy w dupę. Item aryjskie rzeczoznawce, Wypierdy germańskiego ducha (Gdy swoją krew i waszą sprawdzę, Werzcie mi, jedna będzie jucha), Karne pętaki i szturmowcy, Zuchy z Makabi czy z Owupe, I rekordziści, i sportowcy, Całujcie mnie wszyscy w dupę. Socjały nudne i ponure, Pedeki, neokatoliki, Podskakiwacze pod kulturę, Czciciele radia i fizyki, Uczone małpy, ścisłowiedy, Co oglądacie świat przez lupę I wszystko wiecie: co, jak, kiedy, Całujcie mnie wszyscy w dupę. Item ów belfer szkoły żeńskiej, Co dużo chciałby, a nie może, Item profesor Cy… wileński (Pan wie już za co, profesorze !) I ty za młodu nie dorżnięta Megiero, co masz taki tupet, Że szczujesz na mnie swe szczenięta; Całujcie mnie wszyscy w dupę. Item Syjontki palestyńskie, Haluce, co lejecie tkliwie Starozakonne łzy kretyńskie, Że “szumią jodły w Tel-Avivie”, I wszechsłowiańscy marzyciele, Zebrani w malowniczą trupę Z byle mistycznym kpem na czele, Całujcie mnie wszyscy w dupę. I ty fortuny skurwysynu, Gówniarzu uperfumowany, Co splendor oraz spleen Londynu Nosisz na gębie zakazanej, I ty, co mieszkasz dziś w pałacu, A srać chodziłeś pod chałupę, Ty, wypasiony na Ikacu, Całujcie mnie wszyscy w dupę. Item ględziarze i bajdury, Ciągnący z nieba grubą rętę, O, łapiduchy z Jasnej Góry, Z Góry Kalwarii parchy święte, I ty, księżuniu, co kutasa Zawiązanego masz na supeł, Żeby ci czasem nie pohasał, Całujcie mnie wszyscy w dupę. I wy, o których zapomniałem, Lub pominąłem was przez litość, Albo dlatego, że się bałem, Albo, że taka was obfitość, I ty, cenzorze, co za wiersz ten Zapewne skarzesz mnie na ciupę, Iżem się stał świntuchów hersztem, Całujcie mnie wszyscy w dupę!… ..... Więc, wybaczcie........całuję.......ja, niedouczona małpa.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Mam delikatne wrażenie że "Was pokopało"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Bo to przez to, że strasznie chciałabym być choćby........... kijanką......
![]() Ale teraz już wiem, że nie mam predyspozycji i nie ma sensu brać się nawet za pędzle....... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|