![]() |
![]() |
|
Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
U nas chyba tylko Galeria Baltycka pozwala na wchodzenie z psem, niby jest napisane ze pies musi miec kaganiec, ale ja zawsze trzymam w rece lub mam gdzies przypiety na widoku, dzisiaj mijalam 5 ochroniarzy zaden slowem nie pisnal
![]() ![]() Wiadomo ze nie wejde z Urciem do wszystkich sklepow, ale w wiekszosci nam pozwalaja lazic, a to super sprawa, mnostwo ludzi patrzacych sie na psa, zaczepiajacych, do tego winda, schody i rozne zapachy. Mam nadzieje ze inne galerie tez zdecyduja sie na taki krok i ze bedzie coraz wiecej miejsc przyjaznym psom, bo ja lubie Smrodziacha wszedzie ze mna zabierac, a raz nawet byl u mnie na uczelni ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Niby taka zwykla rzecz ale ze Urciowy to moj pierwszy wystawiany psiak i ze nastresowalam sie na tych wystawach co niemiara, to sie chwalimy a co
![]() W koncu wybralismy sie ze Smrodziachem do Zwiazku, zostaly mu wpisane wystawy i od dzis do Smrodziacha musze sie zwracac juz per Pan Urobach, pies reproduktor. Panie w zwiazku pozachwycaly sie Smro... ,przepraszam, Panem Urobachem, zdziwily sie ze taki ciekawski, ze buziaki rozdaje i ze taki we mnie wpatrzony, coz ja jestem z niego bardzo dumna, zreszta jak zawsze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Ostatnio Urciowy przeniosl sie na FB gdzie bez wyrzutow sumienia mozemy wrzucac mnostwo zdjec i zamieszczac wszystkie informacje o Urciowym. Ale jako ze jakis czas temu dostalismy wyniki bonitacji to stwierdzilam ze wypada tez o tym napisac na WD, zeby nie bylo ze sie wstydzimy.
Urciowatego kod: As, Of, R1, T1a/66 Xa 54.54, Xf 102, Xg 68.7, Xk 16.6 a cala karta do wgladu na Urciowatym blogu ![]() Glupolek pozdrawia i zaprasza na fb (link tez ponizej) ![]()
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
No to Ulaire wraca po długiej nieobecności
![]() Uli w lecie na ścieżce zdrowia: ![]() Uli łowi hiacynty wodne (fotorepotraż ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uli jesiennie zamyślony: ![]() Uli zimowo rozespany: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|