Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Různé

Různé Vše o československých vlčácích...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 25-07-2012, 12:07   #1
Zvire2
Junior Member

lidi poslete mi obvod krku vasich ratolesti ! at s toho vytvorime nejakej pouzitelnej rozmer, nez muj Gandalf doroste bude chvilku trvat :-D
Zvire2 jest offline   Reply With Quote
Old 28-07-2012, 08:00   #2
Undertaker
Member

Tak u mě obluďák má nějakých 51-52 cm a obluda cca 43-44.
Moc ti fandím a sem zvědavej, jak to všechno dopadne.
Undertaker jest offline   Reply With Quote
Old 28-07-2012, 19:55   #3
Zvire2
Junior Member

no dopadlo by to dobre ale nikdo se nema k investici tak jsem obeslal znamy yachtare, ze jim udelam sledovaci system pro lode, aby vedeli kde se jejich milionvej mazlik nachazi :-D a proto ze hardware je veeeeelmi podobnej nebude to tak mos prace na vic a z vytezku zainvestuju prototyp obojku udelam verzi advanced+ a dalsi verze budou zalezet na objednavkach je taky mozny ze advanced a basic uplne vypustim ( plastova verze ) pokud bude zajem zejmena o tesaku vzdornou verzi ( dural ) :-)

a taky je mozny ze udelam jen jeden prototyp verze premium pro gandalfa a bude slus, kdyz se nikdo nema k tak nicotny investici jako je 200e
Old 29-07-2012, 02:19   #4
Undertaker
Member

promiň, ale 200e od cesty fakt nemám... třeba se ozve někdo, kdo má. Můžu ti pomoct jakkoliv jinak, ale tenhle rok to (pokud neklapne krytí) nezaplatím.
Old 29-07-2012, 17:11   #5
Zvire2
Junior Member

v poho to nebylo mireny jako konkretne na tebe

ale dneska se stala tragedie !!!!!! Gandalfa porazilo auto , ted je v nemocnici a pani doktorka rikala ze to bude dobry, ale ma roztrzeny pravou predni a levou zadni packu a polamany prsty, jestli neco vic uvidime zitra rano :-( okamzite jsem vzal vsechny penize na lodi a vyrazili sme do nemocnice, nejdriv lidsky, kde ho doktor prijal a zastavil mu krvaceni a pak sme jeli 120km do patry

takze ted vsechny penize jdou na Gandika, lezi uz u pani doktorky Eleni pod anestetikama a zitra ma operaci. Rendgen tela dobrej, nic nez packy to neodneslo, takze ted dat dohromady packy aby Gandik byl za oki. Pani doktorka me uklidnovala ze videla uz horsi , tak snad operace dopadne dobre .

Snad bude oki, je muj zivot :-(

porad si rikam proc jsem nesel jinudy :-( :-( :-(
Old 29-07-2012, 18:22   #6
Undertaker
Member

Tak to mě moc mrzí, ale je mladej, dostane se z toho Držíme palce a tlapky ať je to co nejrychlejší.
Old 29-07-2012, 18:45   #7
Zvire2
Junior Member

o rychlest nejde, hlavne at je zdravej ! :-( mam strach , predni packa byla dost oskliva, pro doktorku to bude jak puzzle :-( jestli to dopadne dobre budu nejstatnejsi clovek na svete :-(
Reply

Posting Rules