|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
lidi poslete mi obvod krku vasich ratolesti ! at s toho vytvorime nejakej pouzitelnej rozmer, nez muj Gandalf doroste bude chvilku trvat :-D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Tak u mě obluďák má nějakých 51-52 cm a obluda cca 43-44.
Moc ti fandím a sem zvědavej, jak to všechno dopadne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
no dopadlo by to dobre ale nikdo se nema k investici
![]() ![]() ![]() ![]() a taky je mozny ze udelam jen jeden prototyp verze premium pro gandalfa a bude slus, kdyz se nikdo nema k tak nicotny investici jako je 200e ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
promiň, ale 200e od cesty fakt nemám... třeba se ozve někdo, kdo má. Můžu ti pomoct jakkoliv jinak, ale tenhle rok to (pokud neklapne krytí) nezaplatím.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
v poho to nebylo mireny jako konkretne na tebe
ale dneska se stala tragedie !!!!!! Gandalfa porazilo auto , ted je v nemocnici a pani doktorka rikala ze to bude dobry, ale ma roztrzeny pravou predni a levou zadni packu a polamany prsty, jestli neco vic uvidime zitra rano :-( okamzite jsem vzal vsechny penize na lodi a vyrazili sme do nemocnice, nejdriv lidsky, kde ho doktor prijal a zastavil mu krvaceni a pak sme jeli 120km do patry takze ted vsechny penize jdou na Gandika, lezi uz u pani doktorky Eleni pod anestetikama a zitra ma operaci. Rendgen tela dobrej, nic nez packy to neodneslo, takze ted dat dohromady packy aby Gandik byl za oki. Pani doktorka me uklidnovala ze videla uz horsi , tak snad operace dopadne dobre . Snad bude oki, je muj zivot :-( porad si rikam proc jsem nesel jinudy :-( :-( :-( |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Tak to mě moc mrzí, ale je mladej, dostane se z toho
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
o rychlest nejde, hlavne at je zdravej ! :-( mam strach , predni packa byla dost oskliva, pro doktorku to bude jak puzzle :-( jestli to dopadne dobre budu nejstatnejsi clovek na svete :-(
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|