![]() |
![]() |
|
Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
to ja powiem tak. w zaleznosci jak mam venę raz w tygodniu lub codziennie .rzucam zostawiam jeden malutki kilogramek wolowiny rosołowej lub jakiegoś gnata z kurczaka, czasami parówke lub kiełbaskę
![]() na chodniku , przed furtką , w krzakach i pilnuje prze okna zza winkla .zaczyna ujadać i szczekać ta ten przysmak .szybciutko na dwór pochwała i kosteczka .gnata zabieram jak nie widzi i dostaje na drugi dzień. kiełbasy parówki na spacerze podrzucane omija ...... i co ? i wpi....... ostatnio kanapki wnusi z plecaczka , paprykarz wczoraj z kuchni . ale przebił to wszystko jak wracaliśmy samochodem ......otworzył wiaderko po farbie takie 5 ltr, gdzie jeździ żarcie .otworzył wieczko odłożył i uzył sobie po cichutku w ciagu 10 minut . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ot i tyle z nauki . na szkoleniu nie rusza ....... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Głupi nie jest
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
a ten odwrotnie ....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale jeśli o żarcie na ziemi to na placu 2-3 metry obok. jutro rzuce gnata na ogród i poczekam kiedy go capnie , kiedy nie wytrzyma ........ ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Quote:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
...gdzies tutaj swego czasu był temat ..przestroga dla przyszłych właścicieli wilczaków czy cos w tym rodzaju .
a mi chodzi po głowie aby spisać ...... pierwszy rok z wilczakiem . ale brak mi czasu . pomimo zaliczonego szybko pierwszego egzaminu to daleko mu jeszcze do ..... no własnie do ... chyba utraty mojej cierpliwości .potrafi zaskakiwać ze skrajności w skrajność . zreszta sami wiecie co tu pisać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|