|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
promiň, ale 200e od cesty fakt nemám... třeba se ozve někdo, kdo má. Můžu ti pomoct jakkoliv jinak, ale tenhle rok to (pokud neklapne krytí) nezaplatím.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
v poho to nebylo mireny jako konkretne na tebe
ale dneska se stala tragedie !!!!!! Gandalfa porazilo auto , ted je v nemocnici a pani doktorka rikala ze to bude dobry, ale ma roztrzeny pravou predni a levou zadni packu a polamany prsty, jestli neco vic uvidime zitra rano :-( okamzite jsem vzal vsechny penize na lodi a vyrazili sme do nemocnice, nejdriv lidsky, kde ho doktor prijal a zastavil mu krvaceni a pak sme jeli 120km do patry takze ted vsechny penize jdou na Gandika, lezi uz u pani doktorky Eleni pod anestetikama a zitra ma operaci. Rendgen tela dobrej, nic nez packy to neodneslo, takze ted dat dohromady packy aby Gandik byl za oki. Pani doktorka me uklidnovala ze videla uz horsi , tak snad operace dopadne dobre . Snad bude oki, je muj zivot :-( porad si rikam proc jsem nesel jinudy :-( :-( :-( |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Tak to mě moc mrzí, ale je mladej, dostane se z toho
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
o rychlest nejde, hlavne at je zdravej ! :-( mam strach , predni packa byla dost oskliva, pro doktorku to bude jak puzzle :-( jestli to dopadne dobre budu nejstatnejsi clovek na svete :-(
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
jé, já to tu čtu až dneska, ale i když jsem o obojku uvažovala, tak našetřit si na něj můžu, chtěla bych tu prostřední verzi, tak až za půl roku.
Gandalfa je mi líto, vím, jaký to je bát se o psa, v půl roce mi čuba málem umřela na nemoc, ale oni se dobře regenerujou, líp než lidi, pokud to přežil a nemá žádné vnitřní zranění, tak je to dobrý. A je to zkušenost pro příště, budeš si ho víc hlídat.Oni jsou taky jak pytel blech. Ale já mám ve městě na vodítku čubu doteďka, zas tak jí nevěřím a mít respekt z aut jsem ji nějak nedokázala naučit... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
gandik je zrovna na sale, drzte nam palecky!!
skoro jsem nespal, porad mi nejde do hlavy jak se to mohlo stat :-( stacilo se nekde na 10s zastavit a nestalo se to :-( |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Gandalf bude zdraveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej
![]() juhuuuuuuuuuuuu, zadni noha je oki, predni 2x zlomena + jeden prst zlomenej ! ale doktorka rikala ze se stoho dostane na 90% bez jakyhokoliv nasledku ! :-) juhuuuuuuuuuu nunik jeden muj , ale teda dal mi skolu jak blazen ! ale stejne ho miluju :-) jeste neni vyhrano, ale nejhorsi je za nama ! , rana do chodidla byla hodne hluboka, takze ted se musi sledovat prokrvovani do prstu ![]() ![]() Last edited by Zvire2; 30-07-2012 at 12:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|