![]() |
![]() |
|
Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Member
|
![]() Quote:
Zwykle jak jakiś wilczak jest grzeczny i właściciel o tym napisze, to niemal pewne jest, że pojawi się komentarz zwrotny typu "a bo on jest inny; jak ja zazdroszczę, że mój taki nie jest" ![]() Forum przeglądam już od kilku lat i jeszcze nie zauważyłam, żeby w takim wypadku doceniona została praca i umiejętności właściciela - zawsze to pies jest "inny niż reszta" ![]() Przynajmniej tak to odbieram ![]() Last edited by makota; 31-07-2012 at 14:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Swoją drogą, jak to bezpiecznie gdy ktoś czuwa nad dyscypliną ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Junior Member
|
![]() Quote:
Quote:
Jesli chodzi o całoksztalt wypowiedzi "Twoj pies jest inny" to ja raczej traktuje to z przymrużeniem oka, bo tak na prawde wszyscy wiemy z czym to sie je i ile pracy nalezy wlozyc w wychowanie wilczaka. Quote:
![]() Uwierz mam swiadomosc pracy jaka Gia wklada w swojego psa i bardzo to doceniam. Jest na tym forum wiele innych osób, o kórych moge powiedziec to samo. Nie bede wymienial kazdego z osobna. Te osoby wiedza ze o nich mowa, w koncu znamy sie osobiscie - JESTESCIE NIESAMOWICI I PODZIWIAM WASZĄ PRACĘ I ŻYCZĘ KAŻDEMU PSU BEZ WYJĄTKU ABY TRAFIŁ NA TAKICH LUDZI JAK WY.
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
wiesz .... żona chciała mieć kolejnego labka, ja chciałem żeby nowy pies był INNY .... i JEST INNY .... bo wilczaki są "inne niż reszta" psów .... i tylko się dziwię że czytając to forum od tylu lat tego nie zauważyłaś .....
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
a ja nie wiem jak to jest mieć innego psa niż wilczaka... więc... wszytskie psy poza wilczakami są dla mnie ... inne... :P
![]() |
#6 | |
Member
|
![]() Quote:
Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Last edited by makota; 01-08-2012 at 11:22. Reason: literówka |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|