Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Různé

Různé Vše o československých vlčácích...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 01-08-2012, 16:14   #1
Zvire2
Junior Member

v tom pripade se velmi omlouvam !!!!!!
nekde jsem cetl ze nebyla uchovnena fena pro uraz na ocase , a ze to bylo povazovano za zalomeni ! takze pokud se to nekoho dotklo, omlouvam se !
vzhledem ktomu ze gandalf bude mit za sebou m[i]nimalne jednu a ted to spis vypada ze 2 operace, papir bude :-(

me osobne to mrzi nejvic ! a tak se vazne omlouvam ze jsem dospel k chybnemu zaveru ! ja uz 3 dny skoro nespim, a porad premejslimco jsem mel udelat jinak. o pulnoci vstanu a jdu dat gandikovi vodu, a ze tam tu neni si uvedomim az kdyz vidim ze z mysek nic neubylo ! je mi strasne, protoze vim ze kdybych udelal cokoliv, nekde se zdrzel, sel jinudy, vzal ho do ruky, proste cokoliv, nestalo se to !

kdyz se to stalo chytnul jsem pod krkem toho co ho porazil a rval ze jedem do nemcnice ! cumel jak debil, ale nemel na vyber ! doktor kdyz videl ze jestli nas neprijme jsem schopnej zbourat celou nemocnici, prijmul ho, a udelal maximum pro zastaveni nebo aspon spomaleni krvaceni. Jak sem z gandikem vysel ze salu , opet sem toho blba chytnul pod krkem a zarval jsem jedeme do patry a dal mu do ruky adresu ! jeho zena rikala " ne ne, odvezem vas maximalne do pristavu "
ja: " je ti lito benzinu ty kravo ? bejt to tvoje dite co bys delala ? ostatne bejt to dite ten tvuj blb jde sedet ! " tak sklapla a jeli sme do patry ! ten chlap je v pohode , je stoho taky smutnej , je mu Gandalfa uprime lito , lituje toho ze to neubrzdil, ale jeho zena je vazne na ranu !

to ale nic nemeni na moji vine !
snad jen to ze vim ze jsem udelal vse abych gandalfa zachranil, coz se vazne povedlo ! Krvacel hodne a tlakovej obvaz s tricka mu asi zachranil zivot.

ale proste neni nic, co bych mohl udelat abych to vratil takze nezbyva nez bojovat s tim co mame ! :-(

cpt. Zverina Petr

Last edited by Zvire2; 01-08-2012 at 16:35.
Zvire2 jest offline   Reply With Quote
Old 02-08-2012, 15:16   #2
Marianka.W
Šungmánitu-ha Khoyáke

Marianka.W's Avatar

Buď rád, že to dopadlo "jenom" takhle. My přišli o dvě fenky během pěti měsíců... A na "kdyby" se vykašli, to bys nesměl vytáhnout paty z domu (paluby).

A co se týče úrazů a pod, vždy všem doporučuju, aby si při rentgenování DKK a DLK (případně dříve, když je ta smůla, že se pes musí uspávat) nechali rovnou vyfotit např. zuby. Hodí se to nejen při bonitaci (naše si vylomila řezák ještě před svodem), ale třeba i později na výstavě a podobně.

Co se týče dementních bonitací, tak se nejdřív přijď na pár bonitací podívat (nejlépe v různých zemích) a pak suď. Kde jinde bys měl uchovňovat psa, než v zemi původu, obzvlášť když je tam doma.

Last edited by Marianka.W; 02-08-2012 at 15:19.
Marianka.W jest offline   Reply With Quote
Old 02-08-2012, 18:01   #3
Zvire2
Junior Member

gandalfek je po 2 operacich a obe dopadli podle slov pani doktorky dobre !!!

BOJUUUUUUUUUUUJ NUNIKU !
Old 05-08-2012, 13:13   #4
Zvire2
Junior Member

tak gandik je na tom lip a lip

pisilam obrazky z nemocnice

http://mclamerteam.wz.cz/20120804_004.jpg
http://mclamerteam.wz.cz/20120804_003.jpg
http://mclamerteam.wz.cz/20120804_002.jpg
http://mclamerteam.wz.cz/20120804_001.jpg

Last edited by Zvire2; 05-08-2012 at 13:15.
Old 09-08-2012, 14:22   #5
Zvire2
Junior Member

v sobotu se gandalf vraci domuuuuu !!!!
Reply

Posting Rules