![]() |
![]() |
|
Wychowanie i charakter Jak poradzić sobie ze szczeniakiem, najczęstsze problemy z CzW, jak je rozwiązać, .... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Co ja mam pozwalać?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Bardzo przepraszam że pytam, ale zainteresował mnie przypadek pewnego psa.....
Opiszę sytuację, by nie przekłamać: nastomiesięczna suka obeznana "od pieluch" z wystawami i podobno /jak przedstawia ją właściciel/ prawidłowo zsocjalizowana nagle dostaje "ataku" szału/furii/lęku /?/, obgryza zabezpieczenia w aucie, otwiera sobie zamknięte okno i ucieka. I nie kieruje się węchem, by odnaleźć właściciela, ale leci w tłum ludzi. Ten pies już po raz kolejny ucieka właścicielowi... To lęk separacyjny? Może mnie by nawet nie zainteresował ten przypadek, gdyby nie pewien komentarz.... "ciekawa ta zmęczona suczka, po co odgryzała i uciekała" Niby nic, ale po zastanowieniu...... ... Żeby nie było.... ja mam dzikusy z zadatkami na morderców. Cóż, każdy ma swoje wybory spowodowane warunkami życia. Ale ja nie ściemniam rzeczywistości... Last edited by Puchatek; 18-03-2013 at 22:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
Moja obeznana z wystawami od pieluch i zsocjalizowana zrobilaby (i zrobila) dokladnie to samo. Sorry ale nie rozumiem zwiazku miedzy zostawaniem w samochodzie a obeznaniem z wystawami i socjalizacja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Drażni mnie natomiast cholerne pieprzenie, że mam mega-super wilczakowego "socjala", a rzeczywistość jest kompletnie inna. Na to jest nazwa: czarowanie rzeczywistości lub jej ściemnianie. Po co gadać głupoty, gdy prawda w końcu wychodzi szparami????? ... I nie pytam czy rozumiesz. ![]() Moja obeznana z wystawami suka, by tak nie zrobiła. Mój nieobeznany z wystawami dzikus, by tak zrobił. I JA BYM TO SAMA PRZYZNAŁA. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Jak by co, to już nie czekam na informację.... już sytuację znam.
Suka poszła se chłopa szukać..... ![]() ![]() ![]() /pewnie nie rasowego, coby rasę ratować zdrowotnie..../ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Bura, bardzo bym chciala Tobie pomoc, ale jak sie okazalo ja nie jezdze na wystawy, pewnie na zadnej nawet nie bylam, wiec po prostu nie wiem
![]()
![]() |
#7 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
PS. Tylko czekaj, az Grzes pusci w obieg nowa teorie spiskowa o avgrunn, ktora nigdzie nie bywa, a karty z ocenami z wystaw drukuje sobie w domu.... ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Call Me Sexy Srdcervac
|