![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1081 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1082 |
VIP Member
|
![]()
A na Kabatach-ciotunia-Basztunia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1083 |
Member
|
![]()
Witamy i bardzo się cieszymy, że sie zameldowaliscie
![]() Ja i Baszti mieszkamy po sąsiedzku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1084 |
Junior Member
|
![]()
Może brykać, wyrywa się do galopu że hej
![]() na razie biega ze mną.. na smyczy (różnie to wychodzi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1085 |
Senior Member
|
![]()
a próbowałaś z linką? Pomaga w przełamywaniu się, bo niby pies luzem, ale pod kontrolą
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1086 |
Tmave Zlo
|
![]()
My pod Grójcem - spacerujemy się w okolicach Zalesia, Ustanowa, Prażmowa
![]() Podrzucaj zdjęcia małej bo strrraszny mam do niej sentyment. Zdycham z ciekawości, jak się ten klonek Dewi rozwija!
![]() |
#1087 | |
czuły barbarzyńca
|
![]() Quote:
![]() Juz sie cieszymy na wsólne gonitwy i szczypanie w tyłki ![]() Uprzedzam tylko, ze na widok szczeniaczków Bies dostaje ślinotoku ![]() Ania, bylabys chetna na spacerek jutro od 10.00 w okolicy Walu Miedzeszynskiego? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1088 |
Junior Member
|
![]()
Bardzo chętnie wybrałabym się jutro na spacer, niestety nie da rady
![]() ![]() Bo to że Peri powinna jak najszybciej zacząć szkolenie to wiem na 100%, zdecydowanie mi także się przyda.., oj dużo pracy przed nami ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1089 | |
czuły barbarzyńca
|
![]() Quote:
Co do spaceru - jesli nie jutro - to moze w niedziele, albo w tygodniu, nic straconego. ja mam jeszcze we wrzesniu wzgledny luz w pracy, moge sie umawiac przed albo po poludniu - na priv wysle Ci moj mail i telefon, Pawel pewnie tez juz sie o to zatroszczyl - nie ma to jak wspolne wilczakow zabawy ![]() PS. moze warto przed podpisaniem cyrografu w szkółce wysluchac opinii innych? Nic bożebroń nie narzucam, ale z drugiej strony - szkolenie wilczaka wymaga czasami, hmmm, nieco innego podejscia ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1090 |
Junior Member
|
![]()
Tak właśnie chcę zrobić, najpierw pojechać niezobowiązująco, rozejrzeć się; tym bardziej że w poniedziałek przychodzi trenerka do nas do domu, podobno jest świetna, ale nie mam pojęcia czy miała już do czynienia z wilczakiem.
Tak czy inaczej czas goni, przyznam się szczerze że momentami nie wiem jak postępować.. Tyle się już naczytałam na tym forum sposobów a jednak człowiek się gubi. Wstyd się przyznać ale mam problem na ile jej pozwalać i jak ją karcić, niby 3 miesięczny szczeniaczek a pazurki pokazuje i wchodzi na głowę. Jednocześnie chciałabym żeby to było mądre wychowanie a nie musztrowanie i karanie. Oj dużo się jeszcze muszę nauczyć, śmiać mi się chce bo dochodzę do wniosku że szkolenie bardziej mi będzie potrzebne niż Peri ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1091 |
VIP Member
|
![]()
Ania, możesz nie chcieć publicznie przedstawiać trenerki, ja powiem tylko to:mam nadzieję, że nie jest to Agnieszka Boczula
![]() Przejedź się do nas na zbiorowy, wilczakowy spacer, trochę o warszawskich szkółkach wiemy ![]() (może byc niedziela)
![]() Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować. チェイタン。 Last edited by Gaga; 14-09-2012 at 21:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1092 |
czuły barbarzyńca
|
![]()
Bies do nas przybył w wieku 3 miesięcy - przedszkole zaczęliśmy w wieku 5-ciu miesięcy (chyba?). Naprawdę, spieszyć się zanadto wcale nie trzeba. Mysmy mieli szczescie trafic do baaardzo pzyjaznego przedszkola. Wybor szkoly dla starszaka - to juz inna sprawa, ale na to macie jeszcze czas.
Aniu - najwazniejsze, to zebyscie zbudowali zdroworozsądkowe relacje miedzy soba a psiuchem , a tego chyba przedszkole wam nie da, gdyz kazdy w miare dobry opiekun psa ma to we krwi po prostu |
![]() |
![]() |
![]() |
#1093 |
Senior Member
|
![]()
kroniki stoliczne:
Argos Diuna (Abigar II) Cheitan Bies Jaskier (Absynt) Wondera reszta:https://picasaweb.google.com/1021587...eat=directlink DZIĘKUJĘ ŚLICZNIE ![]() jutro też 10 i to samo miejsce, czy gdzieś indziej? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1094 |
VIP Member
|
![]()
Dziękujemy, standardowo za rozrywkę przy kompie też
![]() Z godziną i miejscem się dopasujemy, jak Wam wygodniej. Światełka już gotowe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1095 |
czuły barbarzyńca
|
![]()
Dziekuje, szczegolnie za piękne portreciki Biesa, na ktorych n.p. jego czoło wygląda jak po liftingu
![]() I do jutra! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1096 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1097 |
Junior Member
|
![]()
Paweł, foty jak zawsze super
![]()
![]() |
#1098 |
Senior Member
|
![]()
Zdjecia swietne, mocno zazdraszczam i towarzystwa i fotografa
![]() W ogole jaka Diuna juz duza, sliczna panna. A dopiero teraz zauwazylam jak Jaskier do Lunka bardzo jest podobny ![]()
![]() |
#1099 |
Senior Member
|
![]()
po mszy się spotkali:
Cheitan Bachus Bashtee Bies Argos Wondera Jaskier (Absynt) reszta:https://picasaweb.google.com/1021587...eat=directlink DZiękujemy za wspólny, super czas !!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1100 |
czuły barbarzyńca
|
![]()
Foty jak zwykle super! My tez dziekujemy piknie i do następnego!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
witam |
|
|