![]() |
![]() |
|
Sport i szkolenie Wilczaki jako psy użytkowe - jak je szkolić, jak uczyć kolejnych elementów, informacje o zawodach i seminariach... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Jacku gratuluję jeszcze raz! Najważniejsze że zdobyłeś pierwsze miejsce FAIR PLAY!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Parę moich zdjęć:
https://picasaweb.google.com/fraxini...I_ssaPgguPrywE |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]() Panie Boże, zabierz mnie już stąd, bo nie zdzierżę i wszystkich pozabijam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Dominika - SZACUNEK!!!! świetne oko!!!
Raz jeszcze gratuluję zwycięzcom!!!!!!!!! Dziękuję wszystkim za miłą atmosferę i super czas!!! Trochę mi przykro, że ceremonia pucharowa odbyła się przed naszym powrotem, ale rozumiem, że tak musiało być. A mojej drużynie dziękuję za orientowanie się w terenie za mnie - szczególnie Tobie Maćku, ja tylko przytakiwałem ![]() Kilka fotek tutaj: https://picasaweb.google.com/1021587...eat=directlink Jeśli pomyliłem psy lub ludzi to dawajcie znać ![]() Last edited by Wonderfull Wolf ES; 01-10-2012 at 21:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Bardzo dziękujemy, że mogliśmy uczestniczyć w imprezie! Super tereny, piękne widoki, słońce i miłe towarzystwo. Czego chcieć więcej?
![]() Jeszcze raz gratulacje dla zwycięzców! A szczególne podziękowania dla Agaty i Diunki za współpracę na trasie ![]() Mam nadzieję, że będziemy mogli wziąć udział za rok. Last edited by dorotka_z; 02-10-2012 at 08:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Pawle dziękuję za zdjęcia Inti, chyba jeszcze tyle nie miała
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Spiderwolf
|
![]()
Dziękuję wszystkim za przemile spotkanie ,było naprawdę super
![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ciekawie w ogóle było ![]() ![]() ![]() z Młodą też szły łeb w łeb i oprócz dwóch prób "pogadania" były grzeczne! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
Świetna fotorelacja!
![]() Kurcze, oglądam te zdjęcia i coraz bardziej żałuję, że nie udało nam się dotrzeć... tym bardziej, że tym razem to tylko i wyłącznie wina złej organizacji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
'Wilk z baśni' :)
|
![]()
No to jeszcze my! Bardzo dziękujemy za spotkanie! Wszystko było super! Madzia, pokłony jeszcze raz, że macie chęci taką fajną rzecz robić!
![]() Miło było mi poznać wreszcie tych, których znam tylko z forum! ![]() A baśniowym ogrooooooooooooomnie dziękuję, że się zebrali, przyjechali, że się im chciało! ![]() ![]() ![]() Fraxinia! ozłocę Cię za śliczne zdjęcia "moich" baśniowych na tyrolce! Rewelka! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
|