![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Buuu do kwadratu! na dodatek w Krakowie jestem jeszcze jakieś 10 dni, potem się przeprowadzam do Gorlic...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Poza tym często spacerujemy w szeroko pojętej okolicy Uniwersytetu Pedagogicznego w godzinach baaaardzo różnych (o 3 w nocy też się zdarza), także można nas łapać w okolicy ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
No to super, naprawdę chętnie się spotkam o każdej porze poza godz. pracy.
Ja mieszkam na Racławickiej, tak że nie daleko do UP. Wyśle może na PM kontakt do mnie i się jakoś zgadamy :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
no niestety bury ma poranną aktywność i chodzimy na spacery przed południem, ale zawsze możesz wpaść do nas do domu, żeby zobaczyć w jakich warunkach żyje roczny wilczak .... mieszkamy na Olszy (koło Almy przy Pilotów) ....
![]()
![]() |
#5 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
PS. Zna ktoś tapicera od obijania drzwi dermą skajem czy jak to zwał w Gdańsku bo właśnie się okazało, że jednemu z nas ona nie przypasowała? ![]() Mądrala ![]()
Zack. My name is Zack. Last edited by Gregor; 22-10-2012 at 22:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Według mnie sam fakt, że ktoś przed zakupem "wilka" chce poznać jakieś na żywo jest ogromną zaletą - ogrom ludzi kupuje rasę, której w życiu na oczy nie widziało ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Ano taka melanchcholia
![]() ![]()
![]() |
#8 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
W Nowicy (Uście Gorlickie ) mieszka CK, zawsze możecie podjechać do Bogumiła, ewentualnie wypad do Brzeska do mnie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
No właśnie jeszcze wilczaka nie widziałem...po prostu mam kupę spraw na głowie przed tą przeprowadzką i mało czasu. Właśnie teraz jest sunia do wzięcia w jednej hodowli, niestety chociaż bardzo bym chciał nie mogę jej wziąć bo jeszcze nie wiem jak moje życie będzie w Gorlicach wyglądać, i muszę poczekać... :-(
Ale poza tym zawsze fajnie kogoś spotkać, a i pasowało by zobaczyć psa przed zakupem :-) Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
Ehmm...czyli..widziałeś psa do tej pory tylko obrazkowo??? I już się zabierasz się prawie za kupowanie??? Nie chcę być uznana ze wredną...ale nawet samochód jak kupujesz to robisz jazdę próbną... Dlatego też wydaje mi się, że zanim zaczniesz w ogóle się zastanawiać nad kupnem to dobre parę razy przyjrzyj się wilczakowi na żywo.... bardzo dobre parę razy...nie tylko 1 na spacerze....
![]() |
#11 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Wilczaki na spacerze to "statki pod pełnymi żaglami" ![]() Ponawiam zaproszenie do nas do domu ....
![]() |
![]() |
#12 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|