![]() |
![]() |
|
Sport i szkolenie Wilczaki jako psy użytkowe - jak je szkolić, jak uczyć kolejnych elementów, informacje o zawodach i seminariach... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() P.S. Fajnie Astka dała się nawrócić przy błędzie - coool! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||
Junior Member
|
![]() Quote:
Ha ha ha, z biegiem treningów większość przewodników normalnych psów (w seansie nie BC) staje się na torze szybszymi od nich ![]() A co do nawracania to w sumie nie powinnam tego robić przy Aszczu, bo ją wszelkie błędy bardzo frustrują i prowadzą do ucieczkowego odpału- powinnam w sumie lecieć dalej. Ale jakoś mam manie próby nie dostania disa ![]() Quote:
![]() A tak poważnie jest sporo zawodników biegających prawie w ciszy i wydających tylko pojedyncze komendy. Metody dobiera się pod psa. Asta akurat potrzebuje ciągłe stymulacji i przypominania, że ja też tam jestem i że biegnie ze mną a nie sobie a muzą ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() A jak przyjemnie i wesolo gdy psiak pasuje charakterowo do wlasciciela
![]() |
![]() |
#8 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() A co do Aszczu to mnie się marzy czasem pies typu owczarek wpatrzony we mnie i reagujący na moje komendy ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Ostatnio pokazaliśmy, że tuchlińskie dzikie burasy to ja, a ja to tuchlińskie dzikie burasy ![]() Tylko w kwestii "przyjemności" i "wesołości" bym polemizowała....... Magda! Przywołuję Cię do porządku! ![]() Obejrzałam 2 razy filmik i miska nie przestawała mi się uśmiechać.... ta pasja. Pasja jest najfajniejsza. I Astka też! I daję jej w nagrodę 5 punktów dodatkowych >in plus< za "szpule"... Zuch-dziewczynka, a nie jakaś tam służbistka ![]() ![]() ![]() ..... A teraz wybaczcie..... nie wiem, co sobie z matki-ziemii wygrzebała Laila i wcięła, ale nie da się dłużej usiedzieć przy komputerze.....Muszę przewietrzyć....... ..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|