![]() |
![]() |
|
Sport i szkolenie Wilczaki jako psy użytkowe - jak je szkolić, jak uczyć kolejnych elementów, informacje o zawodach i seminariach... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Ostatnio pokazaliśmy, że tuchlińskie dzikie burasy to ja, a ja to tuchlińskie dzikie burasy ![]() Tylko w kwestii "przyjemności" i "wesołości" bym polemizowała....... Magda! Przywołuję Cię do porządku! ![]() Obejrzałam 2 razy filmik i miska nie przestawała mi się uśmiechać.... ta pasja. Pasja jest najfajniejsza. I Astka też! I daję jej w nagrodę 5 punktów dodatkowych >in plus< za "szpule"... Zuch-dziewczynka, a nie jakaś tam służbistka ![]() ![]() ![]() ..... A teraz wybaczcie..... nie wiem, co sobie z matki-ziemii wygrzebała Laila i wcięła, ale nie da się dłużej usiedzieć przy komputerze.....Muszę przewietrzyć....... ..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Super! Wg mnie świetnie Wasze biegi wyglądają. Naprawdę fajnie!
Ja już mniej więcej wiem, jakie to trudne, bo też ćwiczymy z Basztlianem od jakiegoś miesiaca ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() A z tego, że wbrew pozorom to nie jest łatwa dyscyplina nikt sobie nie zdaje sprawy dopóki sam nie spróbuje i jeszcze gratis z wilczakiem ![]() My ciągle pracujemy nad koncentracją... Ale to droga przez mękę. Ale Ci co widzieli Aszczu w Rzeszowie Ci wiedzą jaki kamień milowy został pokonany ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
love and terror
|
![]()
Gratki
![]() Az z lezka w oku wspominam moje lata na agility, wyjazdy, zawody, treningi... Bawcie sie dobrze, wiem co czujecie na torze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() A Ty kochana byś wróciła do agi ![]() Bo my już bez tego nie możemy żyć. Teraz w weekend znów jedziemy do Horni Suchej na intensywkę i na zawody (zawody klubowe- for fun bo w Czechach nie ma klasy 0 ). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
love and terror
|
![]()
Chetnie bym wrocila, ale kasa troche no i zycie...
Czesto wspominam i cholernie mi zal, ze to sie urwalo... Biegacie swietnie i macie fun, to najwazniejsze. Reszta to dodatki... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|