|
|
|
|||||||
| Reklama i prasa Wilczaki w prasie, reklamie, teledyskach i telewizji (grające 'siebie' lub wilki). Artykuły i programy o rasie... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
Ardal Conall
|
Quote:
![]() A dlaczego Barina i Ardal nie zostali wyemitowani w poprzednich kipach i nie wzieli udziału w dalszych produkcjach w/w producenta wiemy tylko Marcin, ja i ów 'producent'
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
Anczer i Diesel Welkoscyrz w TVN na starcie tegorocznego marszu przeciwko bezdomności zwierząt "Krok do Domu".
http://fakty.tvn24.pl/marsz-do-domu,349499.html |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Czyje wilczaczki są w nowym teledysku Donatana?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
mój typ to Atman i Barbelo
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
Ano moje, słowo się rzekło i trzeba dotrzymywać umów. A teledysk nakręcony już wiele miesięcy temu.
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
Poza "wilkorami"
Chyba jednak pochodzę z czasów, gdy do utworu muzycznego zachęcał poziom dzieła a nie kręcące się miednice. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
Jak dla mnie cała piosenka jest taka jak widać na obrazku " z du..py". I gdybym wiedziała, gdy godziłam się na teledyski, że tak to będzie w przyszłości wyglądało to bym się nie zgodziła - bo reklama dla tej rasy w tego typu produkcjach jest dość mierna ;/ Ale zaczynaliśmy od Równonocy i inne były ustalenia;/ Jedyny plus to socjalizacja dla psów - bo parę godzin na planie, w hałasie z kamerą itp...I nic w trakcie nie zniszczyły
|
![]() |
|
|