|
|
|
|||||||
| Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#141 | |
|
'Wilk z baśni' :)
|
Quote:
|
|
|
|
#142 | |
|
Distinguished Member
|
Quote:
tylko Niteczka powiedziała Czesiowi, żeby jej patyka nie zabierał Mam nadzieję, że będziesz jeszcze miał okazję zobaczyć na żywo komunikowanie się wilczaków! Im lepiej poznasz ich mowę, tym łatwiej potem zniesiesz zabawy, które nieraz zapierają dech w piersiach, a także miłe i niemiłe "wilczakowe pogawędki", które mogą laika nieźle wystraszyć |
|
|
|
|
|
|
#143 | |
|
Member
|
Quote:
Poza tym chyba wzięła sobie za punkt honoru, że jak wilczaki prezentują demo, to ona się czymś wyróżni i napyskuje na gówniarza... popisówka jak nic, bo godzinę później nieśli sobie wspólnie jednego patyka i już wszystko było cacy
|
|
|
|
|
|
|
#144 |
|
Junior Member
|
Pierwsze spotkanie Hooxie (Awaria Spiderwolf) z wilczakami
|
|
|
|
|
|
#145 |
|
Junior Member
|
Na początek zapewne wypadałoby się przywitać...
Zatem - witam wszystkich serdecznie! Rasą zainteresowałem się ponad 2 lata temu i od tego czasu regularnie czytam wypowiedzi na forum, obserwuję kolejne mioty i poszerzam swoją wiedzę ogólną. Niestety do tej pory wilczaka na żywo udało mi się zobaczyć raz i tylko przez chwilę. Piszę tutaj, ponieważ zorientowałem się, że takie "błądzenie w ciemności" i szukanie na ślepo nic mi nie da. Akurat od niedzieli (24. marca) do środy albo czwartku będę w Krakowie. Jako że nie mam raczej zaplanowanych żadnych konkretnych zajęć, jestem dyspozycyjny od godz. 6 rano przez cały dzień. Mam nadzieję, że ktoś - mimo wszystko - będzie skłonny opowiadać na spacerze marudnemu-zainteresowanemu o życiu z wilczakiem. Będę wdzięczny za każdą poświęconą mi chwilę. Pozdrawiam, Xandros |
|
|
|
|
|
#147 |
|
Junior Member
|
Jutro (w zasadzie to już dzisiaj) nie da rady - przyjeżdżam w sobotę wieczorem. Natomiast niedziela - jak najbardziej; godzina, tak jak mówię, dowolna.
|
|
|
|
|
|
#148 |
|
Distinguished Member
|
Bywamy z burą na Błoniach w poniedziałki rano (ok. 9.00). Czasem przyjeżdża Paweł z Kurtem, czasem też inne wilczaki. Zapraszamy.
|
|
|
|
|
|
#149 |
|
Junior Member
|
Dziękuję. Z tego zaproszenia również bardzo chętnie skorzystam.
|
|
|
|
|
|
#150 |
|
Junior Member
|
może jutro (niedziela) da się skrzyknąć kilka wilków
|
|
|
#151 |
|
Distinguished Member
|
Xandros już wie, jak to jest zapewniać burym rozrywkę nawet w lodowatym wichrze....
Myślę, że zgodnie z tradycją kultywowaną przez "normalnych" właścicieli burych udało nam się go trochę wystraszyć ... w końcu też uczymy się czegoś od naszych psów |
|
|
|
|
|
#152 |
|
Junior Member
|
Gdzie tam wystraszyć... Całkiem miłe pieski
Natomiast chciałybm jeszcze raz wszystkim podziękować za te spotkania (ale ja jeszcze nie wyjeżdżam...). Wyjaśniły mi one przede wszystkim kilka aspektów praktycznych. |
|
|
|
|
|
#153 |
|
Distinguished Member
|
Dobry materiał na wilczakowca!
|
|
|
|
|
|
#154 |
|
Junior Member
|
szkoda że Xandros nie widział już jak na zakończenie po przejściu całych Błoń na drugą stronę Kurt przypomniał sobie o Lorce i postanowił ją znaleźć samodzielnie .... dobrze że s powodu maratonu ruch uliczny był zamknięty
p.s. Xandros: jak chcesz jeszcze zaliczyć jakieś spacery, to znajdź mnie na FB (http://www.facebook.com/pawmagdul), a dopiszę Cię do grup na których się umawiamy ....
http://pl.euroanimal.eu/ Last edited by pawmagdul; 25-03-2013 at 16:11. |
|
|
|
|
|
#155 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#156 | |
|
Distinguished Member
|
Quote:
Dzisiaj podobny numer wyciął Bimbek, tylko bezpieczniejszy, bo w drugą stronę. Przy wsiadaniu do auta zrobił w tył zwrot i pobiegł z powrotem na środek Błoń. Zima na wiosnę chyba źle działa i na ludzi i na psy |
|
|
|
|
![]() |
|
|