![]() |
![]() |
|
Żywienie i zdrowie Czym żywić wilczaka, informacje o karmach i pomysły na smakołyki, jak szczepić i co robić, gdy pies zachoruje.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Dm bylo dla kazdego a tu MOCNO pisza ze tylko dla psow ktore MIESZKAJA na CZ czy SK ( dostalam goracy email z organizatora tego)
Margo niestety ma racje- " przyjacioly krolika" nic wieciej. to samo, jak podwojne badanie " niektorych psow" jak bylo z DM ![]() ![]() dla tego po cichu robi sie dwarf test w innej laboratorii, gdzie kazdy bedzie milo widziany ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Temat zamknięty. Gdy zachce mi się zbadać psy, to nie będę musiała komuś włazić "po palcu ....." ![]() ... BTW -bardzo mi się podoba wzięcie na szalę jednej wagi kwestię pomocy rasie "ponad podziałami" /badania ważne dla całej rasy/, a na drugą szalę tej wagi mało istotne dla rasy działania admina... ![]() ![]() ![]() Last edited by Puchatek; 12-11-2012 at 23:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
Bura jesli pijesz do mnie to pudlo. Mi osobiscie na wpisaniu tego wyniku nie zalezy, hodowac nie bede. Pamietam co zyskalam na informacjach w bazie, wiec czuje sie w obowiazku wysylac jak najwiecej swoich danych.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
-pudło!
![]() Nie "piję" do Ciebie. Oceniam sytuację globalnie. Po kilku latach bycia w tym środowisku widzę, jak i komu zależy na rasie jako takiej. Ty Jesteś w tym "nobody", bo nie hodujesz /jak sama zauważyłaś/. Tutaj ważni są hodowcy i ich podejście do rasy globalnie. Zniesmacza mnie /eufemizm/ patetyczność słów /i bufonada/ przedstawicieli kraju rasy. Tak jak Ela nie jest całą Polską /-co zauważyła Gaga/, tak i kilka Osób z Czech, to nie całe Czechy. Piętnowane jest zachowanie niektórych Hodowców czeskich. "Robi" mi się "frywolna" analogia do owczarków niemieckich: pewna głośna grupa hoduje kaleki, a najlepsze psy są "w podziemiu" -obawiam się, że tak samo będzie z psami z Czech..... Jeśli słyszę o wybiórczości w miłości do rasy, to rzygać mi się chce: ten będzie u mnie badany, bo właściciel lubi wazelinę, a ten nie, bo na wazelinę ma alergię. To jest chore. Taka osoba traci wiarygodność. Dziób pełen frazesów, ale czyny ohydne. Prywatnie nie mam nic do poszczególnych Hodowców w Czechach, mnie mierzi podejście do sprawy..... Wybacz, Jefta -czytaj "szerzej" pewne wypowiedzi.... ![]() ... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|