![]() |
![]() |
|
Żywienie i zdrowie Czym żywić wilczaka, informacje o karmach i pomysły na smakołyki, jak szczepić i co robić, gdy pies zachoruje.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
K-Lee Family
|
![]()
Napiszę tylko, że współczuję patrzenia na biedną suczę w tych chwilach i jej mąk - bo w sumie inaczej tego nazwać nie można...
Ja jako człowiek chorowałam na epilepsję, wiem, napisałeś, że to nie to. Chodzi o to, że moja epi była nabyta, teoretycznie już wyleczona. Po przejściu choroby dostałam leki właśnie wsmacniające ukrwienie mózgu, ale z inną molekułą. Już ich nie mam i nie umiem sobie przypomnieć nazwy, ale będę mieć na uwadze i dojdę do tego jaki to lek. działał świetnie, eliminował też bóle głowy, które były skutkiem ubocznym brania leków na epi. Trzymajcie się mocno i wycałuj Wonderfulję!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
czuły barbarzyńca
|
![]()
utłukę Biesa własnoręcznie, jeśli ją bedzie szczypał za mocno w weekendy - ma bydlak oszczędzać swoją najukochańszą przyjaciółkę...
Pawel, ciesze sie w tym wszystkim, ze to nie epilepsja - i bede dobrej mysli |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Brzmi jak Menier. Pawle trzymajcie się, trzymam kciuki za Wondere
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Ojej, smutne to bardzo
![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
Dobra cioteczka, speedy gonzales w damskim wydaniu - najważniejsze, że z żadnej z tych ról nie musi Wonderka rezygnować.
Durnowato, że czasem medycyna nie nadąża, ale ważne, że są tacy lekarze, na których można liczyć ![]() I na chwilę przed urodzinkami Wonderki (22.11-to już jutro!) wiadomo, że ogromna ilość mega pozytywnej energii i życzeń zdrowia leci wprost w bure Wonderkowe łapki. Będzie dobrze, a po drodze wiesz, że nie jesteście sami ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ale z tą energią mam taki pomysł, żeby ją do Aszczu&Company przesłać, żeby suczysko było zdrowe!!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
Wystarczy dla obu
![]() |
![]() |
![]() |