![]() |
![]() |
|
_Administracja Pytania związane z działaniem Wolfdoga, bazą danych i innymi sprawami technicznymi.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
a ja od kilku miesięcy nie moge dodać jakiegokolwiek zdjecia do galerii.czy ktoś mi podpowie czemu ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ngi dhla
|
![]()
Aby dodać zdjęcie do bazy, lub rodowód z wpisanym wynikiem prześwietlenia trzeba się zalogować. Czy do tej bazy obowiązuje inne hasło niż do forum?
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Nie,ten sam login to samo haslo, logujesz sie po lewej stronie, tak naprawde najlepiej sie tam logowac.
![]() |
#4 |
ngi dhla
|
![]()
Dziękuję bardzo.
![]() |
#5 |
Spiderwolf
|
![]()
A ja mam ogromną prośbę o poprawienie daty urodzenia miotu A Spiderwolf prawiłlowa data to 17.09 .2012 .Dziękuje
![]()
![]() |
#6 |
'Wilk z baśni' :)
|
![]()
A ja mam wielką prośbę o dodanie do spisu sędziów następującej pani: Olga Kupriyanova-Sinko (SLO), bo dodałam wyniki z Senecu ale bez sędziego....
Z góry dziękuję bardzo, bardzo ![]() EDIT: już znalazłam i edytowałam w wynikach - pani sędzina jest pod nazwiskiem męża.
![]() www.wilkzbasni.pl Kalaratri z Peronówki (Furia) & Clair De Lune Srdcerváč (Luna) & Bazyliszek Wilk z baśni Last edited by Bajka; 04-06-2013 at 21:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Ja mam wielką prośbę by któryś z adminów kliknął tak by informacje o mojej hodowli były widoczne. Przesłałam wszystkie potrzebne dane , już dawno temu i to pewnie z kilka razy, Magda Pająk , właścicielka 2 suk ode mnie też te dane przesyłała, niestety ich nie ma. Jakoś dziwnie wchodząc na Galicyjskiego Wilka czytać że "nie współpracujemy"
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|