![]() |
![]() |
|
Żywienie i zdrowie Czym żywić wilczaka, informacje o karmach i pomysły na smakołyki, jak szczepić i co robić, gdy pies zachoruje.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Trochę wieści z frontu - Wonderka dostaje leki dla alkoholików i efekt jest taki, że od dwóch tygodni ataki się nie powtórzyły. Mam skończyć paczkę i konsultacja z lekarzem co dalej.
A jak Aszczu się miewa, w sensie wiadomo już coś?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
czuły barbarzyńca
|
![]() Quote:
![]() (Łondziątko kochane biedniutkie...) A tak na serio - ciesze sie, bo to oznacza, ze leczenie skutkuje (tfu tfu) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Trzymamy kciuki, niech się nasza Abstynentka dzielnie trzyma! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Dzisiaj po spacerze Wonderka miała bardzo silny atak. Trwał ok. 15 minut, z czego jakieś 8 było bardzo mocnych. Sukę rozprostowało w poziomie - tylne łapy prosto w tył, przednie szeroko w przód, kręgosłup w łuk z głową do góry. Najgorsze było to, że atak chyba był bolesny. Przez 3 minuty Wondera nie piszczała, tylko tak jakby "wyła" z bólu. Dodatkowo mnóstwo śliny i jakieś pół godziny dochodzenia do siebie po. Atak był jak zawsze niespodziewany - nastąpił podczas jedzenia...
![]() Czyli leki nie cofnęły ataków. Jest ich mniej (1 na 3 tyg.), ale za to był bardzo silny... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
czuły barbarzyńca
|
![]() Quote:
![]() przytulam Wonderke z calego serca... (Czy lekarz cos mowil, ze leki zadzialaja w 100% i od razu?) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]() Mówił, że zadziałają, tylko nie potrafił przewidzieć jak. Ja miałem nadzieję, że jest to wczesny etap i wyeliminują ataki, te 3 tygodnie (do dziś) mniej w tej nadziei umacniały. A właśnie skończył się kolejny atak - 6 minut. Dużo słabszy, tylko sucza leżała przy ziemi, hiperwentylacja i ślinotok. Nigdy nie było jeszcze 2 ataków w przeciągu kilku godzin... jednak atak ciągle trwa - silny ślinotok i dyszenie Last edited by Wonderfull Wolf ES; 15-12-2012 at 19:02. Reason: drugi atak |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Biedna
![]()
![]() |
#9 |
czuły barbarzyńca
|
![]()
Pawel, mam nadzieje, ze nagrales atak. bedzie z czym isc do Lenarcika
Pogadamy jutro (bedziesz?) - chyba bez tomografii sie jednak nie obejdzie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
Fatalnie....
Już była nadzieja, że leki pomogą.... Bardzo mi przykro. |
![]() |
![]() |
![]() |