![]() |
![]() |
|
Adopcje Psy szukające nowego domu: rasowe wilczaki, ale i "wilczakopodobne" psy z polskich schronisk.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Daiva, zapomniałaś napisać, że się nie ślini, nie zmienia sierści, nie brudzi, nie niszczy, przeżyje na karmie z ''biedronki'', nie potrzebuje ruchu. Taki pies ''cud miód''
![]() Może jakiś zjazd snobów, czy coś...a nie sorry takich zjazdów to na pęczki ![]()
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Szanowny Panie,
doceniam gest oddany snobom posiadającym rasowe psy, żeby nadać im/mi człowieczeństwa, w postaci rozmnożenia swojego psa w celu zaspokojenia Pana chęci posiadania. Odpowiadając na Pana pytania: mam jakąś sukę, ale fakt że zapłaciłem za nią 2 tysiące i pożałowałem karmy innym psom (a tyle by jej było) nie pozwala mi dopuścić do siebie chociażby myśli, że puknie ją jakiś inny snob z tytułami, badaniami, o burku nie wspominając. W związku z tym nie mogę Panu pomóc mając świadomość swego egosnobizmu galopującego. Pozdrawiam z nadzieją, że przemyśli Pan swoje podejście nie snobistyczne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
psy do adopcji czesto przebywaja w domach tymczasowych gdzie sprawdzany jest ich stosunek do kotow, w wielu schroniskach rowniez jest taka mozliwosc.
Za te dwa tysiace ktore przeznaczysz na karme dla tego schroniska napewno stosunek do kotow sprawdza i wydadza Ci tylko psa akceptujacego koty. http://tablica.pl/oferta/gaja-w-typi...1b9e08f0;r:;s: http://tablica.pl/oferta/kastor-piek...e4cf8b58;r:;s: psy w domach tymczasowych, stosunek do kotow napewno sprawdza Last edited by jefta; 05-12-2012 at 21:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
naprawde jeszcze raz przepraszam i przyznaje racje, możliwe że źle to wszystko sformułowałem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
love and terror
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
I nie znajdziesz, bo >>Zjaponizowany<< zamiast po przeprosinach zrobić wytłumaczenie swojego pierwszego wpisu zedytował go i zrobił się lekutki "bigos". U mnie macie 2 Jego cytaty, które też zniknęły....A resztę wydedukujcie z naszych snobistycznych wpisów, wilczakowe "snobki"...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|