Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Adopcje

Adopcje Psy szukające nowego domu: rasowe wilczaki, ale i "wilczakopodobne" psy z polskich schronisk....

Thread Tools Display Modes
Old 09-12-2012, 20:42   #9
Puchatek
Senior Member

Pamiętajmy, że szukanie domu dla Reiko to jedno, ale trwają rozmowy ze specjalistami. Jeszcze nie czas na "składanie broni".................. Zaraz Święta, a to "magiczny" czas...... >Wiara< czyni cuda, >Nadzieja< jest matką głupców, ale każda matka dba o swoje dzieci, a >Miłość<, to.......sami wiecie.
.....
Zapomniałabym ....W sprawie namiarów na specjalistów odezwało się kilka Osób z całej Polski -Wam też bardzo dziękuję!
.....
Gaga.... "nie może"? Moooooożeeeeee.....Inne priorytety. Ale, w sumie........ może masz rację.... nie pamiętam już /ta starcza demencja mnie w końcu zabije / w jakiej rasie czytałam o przypadku wielce interesującym /chyba z medycznego punktu widzenia/.... człowiek był na forum rasy ok. roku -nie mając psa tej rasy stał się wręcz specem w temacie, nakreślona świetlana przyszłość z pieskiem sprawiła, że kupił szczeniaka od hodowcy. Nie minęło kilka tygodni, gdy ów absztyfikant zaszlochał się i z bólem wyznał, że pies jest co prawda pełnowartościowy, ale musi pieska oddać, bo coś mu się zawaliło i spadło na głowę... świat albo cegła........ też nie pamiętam.... I wszystko co było wcześniej >Za< wzięciem pieska, nagle stało się >Przeciw<.... Nie wiem, jak potoczyła się dalej ta historia.... piesek chyba zmienił dom na normalny... ale wrażenie miałam jedno.....nie ma nic gorszego, niż złe leki przepisane przez psychiatrę......
.....
Rozmowa netem z dzisiejszej nocy /mniej więcej/:
-Dobrze napisałaś.
-A bo się wkurzyłam. Ty możesz też coś skrobnąć oficjalnie, a nie tak tutaj....
-Lepiej nieeeeee..... admin dałby mi za słownictwo banna...

.....
Puchatek jest offline   Reply With Quote

Posting Rules