|
|
|
|||||||
| Reklama i prasa Wilczaki w prasie, reklamie, teledyskach i telewizji (grające 'siebie' lub wilki). Artykuły i programy o rasie... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Wysłałam przelew oraz maila z danymi do wysyłki. Co idzie szybciej paczka czy list priorytetowy?
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Sssmoku, a jak z opcją odbioru z W-wy?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Distinguished Member
|
Dołączam się do pytania Burej, być może mój brat mógłby odebrać kalendarze dla mnie i dla MagdyW.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
W Wawie moga byc do odbioru po swietach.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
Czyli...... jeśli byłby list polecony, to będę mieć prezent na Święta?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
K-Lee Family
|
A czy wiadomo do kiedy drukarnia się wyrobi?
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
My z Agnieszka nie czekamy na możliwość odbioru osobistego, poprosimy o paczkę na mój adres
Przelew już poszedł, a ponieważ załącznik z podanym przez Ciebie Ssmoku maila mi się nie otwiera, to wysłałam na tego maila: [email protected]
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
Wysłane wszystko
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
Przelew i mail poszły
|
|
|
#10 |
|
Junior Member
|
poszło!
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
Drukarnia miala jakas awarie, ale obiecali dostarczyc mi kalendarze w przyszlym tygodniu. Mam nadzieje, ze juz nic sie nie wydarzy.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
Kalendarze w koncu dotarly - niestety jeszcze nie wszystki, ale maja byc na dniach. Troche odbiegaja od mojego zamowienia - drukarnia sobie wesolo pozmieniala. W zwiazku z tym, ze ogolnie to moje pierwsze i ostatnie zamowienie u nich - opoznienia, zmiany w wygladzie, brak kontaktu przed wprowadzeniem zmian - nie bede sie juz klocic ani drukowac ponownie, bo kalendarz wysle w marcu.
Mam nadzieje, ze sie spodoba. Papier jest dobrej jakosci, a napisy lekko wypukle. Kalendarz mozna obejrzec tutaj: http://www.facebook.com/media/set/?s...7958314&type=3 W tym tygodniu bede wysylac - ostatecznie musialam zamowic tuby, wiec jak tylko dojda, kalendarze pojda priorytetami. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Wilkokłak
|
Wg mnie oceniając po fotkach na "wesołych zmianach" najbardziej straciła pierwsza strona; w wersjach proponowanych w tym topicu miała coś takiego jak charakter, styl, specyficzny klimat, sami wiecie. Teraz to jest... nie wiadomo co. Po co było zmniejszać to super zdjęcie na rzecz "ichniejszych" motywów graficznych, to ja nie wiem.
Faktycznie drukarnia się nie popisała; długo i jeszcze zmiany bez porozumienia. :/ |
|
|
|
![]() |
|
|