![]() |
![]() |
|
Reklama i prasa Wilczaki w prasie, reklamie, teledyskach i telewizji (grające 'siebie' lub wilki). Artykuły i programy o rasie... |
![]() |
|
Strumenti della discussione | Modalità di visualizzazione |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Sssmoku, a jak z opcją odbioru z W-wy?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Distinguished Member
ubicazione: Supraśl/Poznań
|
![]()
Dołączam się do pytania Burej, być może mój brat mógłby odebrać kalendarze dla mnie i dla MagdyW.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
W Wawie moga byc do odbioru po swietach.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Czyli...... jeśli byłby list polecony, to będę mieć prezent na Święta?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
K-Lee Family
|
![]()
A czy wiadomo do kiedy drukarnia się wyrobi?
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
ubicazione: Wasilków
|
![]()
My z Agnieszka nie czekamy na możliwość odbioru osobistego, poprosimy o paczkę na mój adres
![]() Przelew już poszedł, a ponieważ załącznik z podanym przez Ciebie Ssmoku maila mi się nie otwiera, to wysłałam na tego maila: [email protected]
![]() |
#7 |
Senior Member
ubicazione: Sopot
|
![]()
Kasa i info poszła!!!
![]() |
#8 |
Junior Member
ubicazione: Brzeg
|
![]()
Wysłane wszystko
![]()
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
Przelew i mail poszły
![]()
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
poszło!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Drukarnia miala jakas awarie, ale obiecali dostarczyc mi kalendarze w przyszlym tygodniu. Mam nadzieje, ze juz nic sie nie wydarzy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Kalendarze w koncu dotarly - niestety jeszcze nie wszystki, ale maja byc na dniach. Troche odbiegaja od mojego zamowienia - drukarnia sobie wesolo pozmieniala. W zwiazku z tym, ze ogolnie to moje pierwsze i ostatnie zamowienie u nich - opoznienia, zmiany w wygladzie, brak kontaktu przed wprowadzeniem zmian - nie bede sie juz klocic ani drukowac ponownie, bo kalendarz wysle w marcu.
Mam nadzieje, ze sie spodoba. Papier jest dobrej jakosci, a napisy lekko wypukle. Kalendarz mozna obejrzec tutaj: http://www.facebook.com/media/set/?s...7958314&type=3 W tym tygodniu bede wysylac - ostatecznie musialam zamowic tuby, wiec jak tylko dojda, kalendarze pojda priorytetami. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wilkokłak
ubicazione: Katowice
|
![]()
Wg mnie oceniając po fotkach na "wesołych zmianach" najbardziej straciła pierwsza strona; w wersjach proponowanych w tym topicu miała coś takiego jak charakter, styl, specyficzny klimat, sami wiecie. Teraz to jest... nie wiadomo co. Po co było zmniejszać to super zdjęcie na rzecz "ichniejszych" motywów graficznych, to ja nie wiem.
Faktycznie drukarnia się nie popisała; długo i jeszcze zmiany bez porozumienia. :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Senior Member
ubicazione: Trójmiasto
|
![]()
Z wlasnych doswiadczen wiem, ze drukarnie czesto sie nie popisuja, jak zamawiamy opakowania na nasze produkty to naprawde czesto cos jest nie tak, np. zamiast radosnego blekitu, dostajemy opakowanie w zalobnym granacie, a to dla dzieci nie przejdzie, a potem sa dyskusje ze przeciez my takie chcielismy
![]() Wracajac do kalendarzy, pierwsza strona owszem stracila, ale mnie to nie przeszkadza w koncu kalendarz bedzie na kazdym miesiacu, a nie na pierwszej stronie. Miesiace tez nie sa jak powinny ale mnie sie podobaja sa bardziej radosne a nie biale. Mozna sie wkurzac na drukarnie ale juz sie stalo, nic sie nie poradzi ![]()
![]() |
#15 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Najgorsze jest to, że za tę "radosną twórczość" drukarni trzeba zapłacić jak za przygotowany przez Sssmoka projekt. Brak konsekwencji dla drukarni /poprzez urywanie im części kasy/ mogłoby ich nauczyć szanowania klienta. A tak będą robić to dalej bezkarnie. Tak, będzie się zmieniało co miesiąc kartki, ale zdjęcie "tytułowe" dla mnie osobiście było ważne. I nie bardzo rozumiem dlaczego mamy jak pokorne bydlątka przejść nad tym do porządku dziennego -to my płacimy za usługę, a nie odwrotnie. Oczywiście nie mamy już na cokolwiek wpływu, ale o zasadę chodzi.... ![]() ..... Pytanie: czy tuba zwiększa nasze koszty za przesyłkę? /już mi gmatwa..../ ..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|