![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
graba a link moge proszyc?
margo, jak myslis dla czego w PL na wystawach prawe brakuje psow z zagranicy ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
A "kundel" to nie pies??? Są bardziej kochane i wdzięczne niż psy z "wielkimi rodowadami" a najgorsze jest w tym wszystkim, właściciele z chorym własnym "ego" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Wilkokłak
|
![]() Quote:
Przeczytałeś dokładnie, co napisała? Zrozumiałeś to? Czy gdzieś stwierdziła, że jest gorszy? Nie o to chodzi. Chodzi o to, że jeśli hodowca decyduje się hodować psy określonej rasy (a wystawy m.in. do tego służą), to ma hodować psy o charakterystycznych cechach. Jeżeli nie spełnia tego wymogu, to niech nie kasuje tych 2000 zł wzwyż i niech nie oszukuje swoich ewentualnych nabywców, którzy zamiast wydać te 2000 zł wzwyż równie dobrze mogą sobie wziąć psa do kochania ze schroniska, który jest tak samo dobry... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Stefan nie chcesz jezdzic na wystawy, nie musisz, nikt Ciebie do tego nie zmusi, to czy ktos bedzie w nich uczestniczyl to kwestia prywatna. Gadanie o kundelkach, kochaniu psow to nie tutaj, wiec oszczedz sobie takich tekstow bo to nie wnosi nic do dyskusji o badziewnym sedziowaniu.
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Czytam i czytam i widzę że wiele osób zjadło wszystkie rozumy, tylko nie psiego!!! To jest takie przysłowie, jakby ktoś nie wiedział. Zaczynam się wstydzić za trójmasto!!! Już nie będę przyznawał się że urodziłem się w gdyni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Wstydzić???? Nie kumam??? Chyba jednak nie zrozumiałes tego co Margo napisała
![]()
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Co ma piernik to wiatraka, skad tu sie nagle oberwalo 3miastu, bo napisalam cos Tobie? O co Tobie chodzi? Margo pisala o odniesieniu sie wynikow wystaw do kwestii hodowania, pisze o tym bo jest hodowca i to jest dla niej wazne, tym bardziej ze zalezy jej o tym by rasa rozwijala sie w dobrym kierunku, a zle sedziowanie moze prowadzic do problemow.
Stefan, wyraz sie jasno i spojnie to pogadamy a nie wyrzucasz bezsensowne zdania. Masz rasowego psa wiec powinienes rozumiec ze czescia hodowania sa wystawy. Uwierz mi psom na wystawach, szczegolnie wilczakom nic zlego sie nie dzieje.
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
Dobrze zrozumiałem, chociaż może nie do końca. Pisze o wystawie w rzeszowie, a podaje wyniki z będzina. Kończę, bo brak mi słów..... życzę dalszej wymiany słów na poziomie........ I podbudowania własnego "ego"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]()
Wszyscy wiedza ze chodzi o Bedzin a Ty sie czepiasz dupereli.
![]() |
#12 | |
Head like a hole
|
![]() Quote:
Ja na przykład wstydzę się z Twojego powodu, że się urodziłem w Gdyni. Oczywiście, nie na serio Stefan, tak tylko dla beki tak jak Ty prowadzisz tą dyskusję, racja? Bo jeśli przeczytałeś ze zrozumieniem ("Dobrze zrozumiałem, chociaż może nie do końca." rotfl ) to na poważnie ciężko wysnuwać wnioski którymi nas tu raczysz.
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
|
![]()
a ciort jak ruskie mowia... a ja mam wstyd ze mojego prawnuka ma tak myslaca osoba
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|