![]() |
![]() |
|
Sport i szkolenie Wilczaki jako psy użytkowe - jak je szkolić, jak uczyć kolejnych elementów, informacje o zawodach i seminariach... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
jak przez glowe wkladana to wiadomo ze moze spasc ta sama droga
![]() ![]() z biotanu http://www.ipo-sklep.pl/galerie/o/ob...na-fi_1500.jpg metalowa http://www.ipo-sklep.pl/galerie/4/41...cc3a512723.jpg fajna ta ze sznurka ![]() taka kolczatka z pozaginanymi kolcami chyba dopiero wyciera... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
No u Smrodziacha trzyma sie na kryzie, jeszcze sie z niej nie wyswobodzil, nawet przy kombinacjach do innych samcow.
Ja nie wierze w kolczatki, zaciski, w lancuszki zaciskowe, nie widze powodu by ich uzywac, radzimy sobie bez nich. Jesli chodzi o kolczatke bez kolcow, troche bylabym w stanie to zrozumiec, my z naszym owczarkiem tez mielismy taka, ale jedynym powodem bylo to ze te 12 lat temu nie bylo takiego wyboru obrozy, Jazon mial i ma ogromna kryze, nic sie na jego szyje wtedy nie miescilo, wiec zrobilismy najpierw self-made kolczatke, ale szybko sie przenieslismy na lancuszek zaciskowy, zalozony tak by sie nie zaciskal ![]()
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
na szkoleniu i podczas nauki staram się aby nic nie miał na sobie .czasami jest CHOLERNIE ciężko jak nic nie ma
![]() nic nie poradzę my mamy inny gust ![]() ![]() a te tutaj.... http://www.furkidz.eu/pl/c/Active/29 a w kucyki nie ma ,np. Pinki Pie? ![]() a to jego zdanie ![]() ![]() mimo toczasami szukamy dalej .mam jeszczę jedną szeroką na ...chyba 6 cm.gdzieś sie wala od ......6 lat w garażu .może ją znależć i odkurzyć....hmmmmm. postaram sie jutro zrobic fotkę . |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
ale narzekacie, kolory mozna dobrac rozne
a moim zdaniem te sa calkiem fajne: ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
ilu nas tyle bedzie opini o ........ nauce szkoleniu metodach chwytach sposobach i podstepów aby cwaniaków zmusic do myślenia i wykonania polecenia nakazu rozkazu itd itp
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
K-Lee Family
|
![]()
Laski chodzą w parcianych obrożach o szerokości 18 mm
![]() ![]() ![]() Ale my obroże zakładamy tylko na wyjścia spacerowe, w domu i ogrodzie dziewczyny biegają 'saute' (żeby się nie zaczepiły nigdzie na drzewkach, czy nawet przeskakując płot) więc futerko się nie wyciera ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
Piter, moze nakladka na ta kolie zeby nie razila po oczach?
Sexy publicznie występuje tylko w różu-szelki do obrony musialam szyc na zamowienie. Na spacery mamy kilkuletnia pozadna skorzana obroże (odziedziczona co ciekawe po... basenji). W domu oczywiście gola, bo ma tendencje samobójcze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|