![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Nie mogę się odnaleźć w cywilizacji!!! RATUNKU!!!! Na Biegunie Zimna było cudnie. Przyznaję, że ten wyjazd i pobyt w puszczy Boreckiej ze wspaniałymi ludźmi, wśród wyjących psów w śniegu i mrozie był najwspanialszym pomysłem jaki mógł przyplątać się do naszych chorych głów i nieposkromionych wyobraźni. JA CHCĘ DO WAS WRACAĆ!!!!!! Nie mogę się doczekać kolejnej edycji Bieguna Zimna. Czekam z niecierpliwością. Dziękuję wszystkim za ten cudownie spędzony czas i niezapomniane chwile!
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
To są dopiero Pasjonaci.... Mają góry pod nogami, a zachciewa Im się mazurskich pagórków....
![]() Przyznać trzeba, że Wasza "rajska" drużyna była bezkonkurencyjna -tworzycie świetny zespół. Ale i wilczakowe "Pomorze" jest nie do zagięcia: na jednym ze zdjęć widać, jak Secki opracowuje strategię /skuteczną!/ z Imbusem i Bowkiem przed zawodami... ![]() ... Ja ze swojej strony dziękuję Wam za spotkanie i staropolski poczęstunek "chlebem i solą". Za rok zorganizuję sobie kierowcę... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Mam już trochę fotek z Biaguna :
Przyjeżdżamy na Polanę a tu Biegnący Wilk rozkłada tipi: ![]() My po prawej rozkładamy namioty: ![]() Miejsce spotkań - ognisko: ![]() Nagrody w zawodach traperskiech ; ![]() Psiaki Biegnacego Wilka ; ![]() ![]() Wioska tipi juz dymi: ![]() Chłopaki na słomie : ![]() Turniej traperski : ![]() ![]() Życie codzienne w tipi : ![]() Psiaki i dzieciaki: ![]() ![]() Ala z Mortką : ![]() Asia prowadzi psi zaprzeg : ![]() ![]() Przed spotakniem z Biegnacym Wilkiem odbył sie pokaz " fire show"; ![]() ![]() Obóz nocą; ![]() Biegnacy Wilk rozdaje nagrody : ![]() ![]() Reszta wkrótce tutaj : https://plus.google.com/photos/11545...29801627740497
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Bo widzisz, nie zawsze ważne jest to czy zdobywasz trzytysięczniki czy trzystumetrowce ważne jest jak to robisz i z kim!!! Dla mnie może być płasko jak na stole i mokro jak na Bagnach Biebrzańskich, oby w duszy głęboko czuć to coś, co zostaje na dłuuuugo. Pozdrowienia.
__________________ BERYL z domu Barja'il - Wilczy Duch Last edited by jagrafka; 22-02-2013 at 09:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
I jeszcze troche fot z Puszczy Boreckiej:
Podróz z Bowkiem na głowie : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zaprzęg czeka na start: ![]() Wilczaki jako psy pilnujące: ![]() Wycieczka fotograficzna ; ![]() Wycieczka tropiaca: ![]() Zaprzegi: ![]() ![]() DO ZOBACZENIA ZA ROK!!!!
![]() |
|
|