|
|
|
|
#1 |
|
czuły barbarzyńca
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Ja niestety nie pomogę, ale też jestem zainteresowana sweterkiem
Miałam wątpliwości czy podszerstek wilczaka nadaje się do przędzenia, ale w końcu znalazłam na to dowód: http://www.dogwool.fr/index-gb.phpNie będę tam jednak wysyłać; moje szaleństwo jest (na razie) umiarkowane |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
szalone jesteście . ale pomysł świetny . sam mam kilka swetrów robionych domowe . tylko w naszych warunkach nie ma kiedy ich nosić jak chcecie moge Wam zbierać przez rok i wyślę na gwiadkę a i może ktoś jeszcze podejmie sie zbierania dla Was sierści . ![]() Myślę jeszcze że trzeba znależć jakąś góralkę , która bawi się w ełnę z owiec od A do Z . Sam w tamtym roku zbierałem sierść na ........... szopkę bożonarodzeniową dla wnusi . tak jak mówię coś mi świta i są ponoć bardzo ciepłe .
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Distinguished Member
|
Muszę spytać moją babcię- kiedyś robiła nam skarpety z sierści swego mieszańca z podhalanem, niesamowicie ciepłe. I ja również zbieram sierść Loko w podobnym celu......
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
jakby ktos wiedzial cos, to ja tez sie pisze, choc klakow Ura nie zbieram, (ostatnio rzadko sie czeszemy on robi za mnie cala robote
|
![]() |
|
|