![]() |
![]() |
|
_Administracja Pytania związane z działaniem Wolfdoga, bazą danych i innymi sprawami technicznymi.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Ja też nie jestem u siebie i wcale nie mam zamiaru nabierać z tego powodu ogłady(*) "pod publiczkę", ale pewne kwestie przyjmuję i koniec. "Wonderfull" ma rację -wkurza bezsilność -człowiekowi łatwiej znieść sytuację, gdy zna prawdę, ale za jej brak można winić tylko hodowcę protoplastów..... Na tekst: "Nie, no skąd... dzinozaura DNA nie jest problem ale durnego wilczaka i owszem może być. " -nawet nie zareaguję, bo nawet taki debil jak ja wie o co w nim "kaman"........ ![]() ![]() ![]() ....... (*) -mnie się /z bólem, bo z bólem, ale/ akceptuje, bo jestem "folk w pigułce" i zwiększam poczytalność /czy jak to się tam zwie/; a przy tym schizo-balansuję, co nie wiadomo pod co "podciągnąć".... ![]() Last edited by Puchatek; 28-02-2013 at 21:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Nie zamierzam. Zwracaj większą uwagę na emotioikonki jeśli wiesz o czym mówię. Nie ma powodu mnie prowokować , nic złego nikomu nie zrobiłem, idę spać. Dobranoc!!!
![]() |
![]() |
#3 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Last edited by Puchatek; 01-03-2013 at 00:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Head like a hole
|
![]() Quote:
Do pary polecam jeszcze radziecki wykrywacz bursztynu....
Last edited by secki; 01-03-2013 at 00:46. Reason: Bo 2x jest lepiej niz 1x |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|