![]() |
![]() |
|
Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
czuły barbarzyńca
|
![]()
Nikt nie zna ścieżek, jakimi chadza Lucinda...
ani nikt nie wie, o co chodzi ira.s-owi... wiadomo jedno: nie warto karmić trolla, mimo pozorów, że się zmienił ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Senior Member
|
![]()
Agnieszko, Grin!!!
![]() DZIEWCZENTA, przywoLUję Was do porządku! /I "jeb" liniałem w biurko!/ /Ja przynajmniej odniosłam się do tematu..... ![]() ........... By nie sprawdzać cierpliwości Adminów, odpowiem Wam tutaj... ![]() /A tak na przyszłość: kto wie, jakie słabości mają nasi Admini? Wyczaić! Będziemy Ich tym przekupywać przy następnych "offach".../ Quote:
![]() ... Rozwój cywilizacyjny /np. media/, ekonomia /bieda często demoralizuje, brak szans -też na samorealizację- stworzyło przy wyborze studiów m.in. pedagogicznych zjawisko o nazwie >selekcja negatywna< /, lewactwo /niszczenie wartości, "róbta co chceta"/ i jeszcze kilka innych przyczyn.... ![]() ... Może wojna? To ona często zmusza do dojrzałości i wzięcia się z życiem "za bary"....... .............. A teraz wracamy do różnic w organizacjach! ![]() /coraz fajniejszy robi się "bigos".... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Fajnie się nuci także w trollo-wersji:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Ech, życie.....
I nie narzekamy, bo: /Kto by pomyślał, że parówki są tak popularne..../ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Tym razem nie żartobliwie.
Bajka?... może nie bajka?.... na pewno piękne marzenie... http://www.garnek.pl/cofeine/1024927...g-stworzyl-psa |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Tmave Zlo
|
![]()
Co się śni małym pieskom
![]()
![]() |
#7 |
czuły barbarzyńca