|
|
|
|||||||
| Różne O wszystkim co jest związane z CzW |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
jeżeli sucz została skradziona to warto pamietac ze może byc wywieziona wszedzie i powinni sie rozgladac nie tylko Ci co mieszkaja w okolicy a wszyscy, to w koncu nie jest tak popularna rasa zeby przeoczyc nagle pojawienie sie gdzies doroslej suki...
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
Nie wiem jaki charakter ma Gjalp, ale czy jest na tyle ufna wobec obcych, że dałaby się "podejść" na własnym terenie i wykraść, nie robiąc przy tym żadnego hałasu?
Wilczak raczej "zaatakuje" intruza, będzie dziamgał, wył, skakał, rzucał się na płot - cała wieś słyszy wtedy taką awanturę, więc przygodny złodziej musiałby być niezłym kozakiem, żeby zaryzykować. Wilczak strachliwy wycofa się i ucieknie - nawet "przyparty", broniąc się, trochę szumu narobi - w domu raczej byłoby słychać. Przeszukajcie jeszcze raz całą posesję! Suczka znajomej wcisnęła się niemalże w mysią dziurę, wciągając tam 2 szczenięta. Namierzyli ją dopiero po 3 dniach. Trzymajcie się! |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Senior Member
|
Quote:
Tylko pytanie.... czy jeśli Gjalp została ukradziona, to czy był to przygodny złodziej? Chyba dobrze byłoby /niestety/ przyjrzeć się osobom, które Gjalp znała "z widzenia" i do których podchodziła bez uprzedzeń.... I jeszcze jedno /-z mojego doświadczenia/: chyba dobrze byłoby dać informacje także taksówkarzom -oni dużo widzą.... na trop mojej suki /doga niemieckiego/ wpaść pomogli właśnie taksówkarze.... Last edited by Puchatek; 21-03-2013 at 19:01. |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Senior Member
|
Quote:
Trzymam kciuki również. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
K-Lee Family
|
Kalinka by z obcym poszła, wystarczy odpowiednie podejście. Nie ma to ja przyjacielski pies...
Oby się jak najszybciej znalazła, jest zimno |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Call Me Sexy Srdcervac
|
Sexy tez by poszla, a juz jechac fajnym wozem to napewno.
Gjalp to bardzo przyjacielska sunia |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
Dokładnie Gjalp to bardzo przyjacielska suczka i otwarta na nowe kontakty , nigdy nie bała się żadnych ludzi na wejście wszyscy byli zawsze wylizani , podejrzewam że mogla do kogoś podejść , miala obroże na sobie wiec nie problem było by ją zaciągnąć do samochodu
Dzisiaj pisało do mnie jakieś dziecko na FB że widziało wczoraj tego pieska na mieście w Kaliszu że miał kanapki i pies chciał je dostać mieszkamy 25 km od Kalisza, napisałem do tego chłopca , żeby dokładnie opisał mi tego psa i czy nie robi sobie jaj , opis by się zgadzał z wyglądem Wilczaka , napisał jeszcze że miała brązową obroże a rzeczywiście taką miała . Jutro idę na policję schronisko w Kaliszu tez jest już postawione , pisałem do organizacji z Kalisza Help Animals, jutro będę z nimi gadał , zamówiłem tez ogłoszenia w RADIO CENTRUM KALISZ rozplakatowałem okolice miejsca gdzie rzekomo ją widział . Dużo znajomych z Kalisza i okolic się zaangażowało w szukanie GJALP. Cały czas mam nadzieję że się znajdzie
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
Jakieś wieści?
|
|
|
|