Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Sport i szkolenie

Sport i szkolenie Wilczaki jako psy użytkowe - jak je szkolić, jak uczyć kolejnych elementów, informacje o zawodach i seminariach...

Thread Tools Display Modes
Old 25-03-2013, 22:43   #32
z Peronówki
VIP Member

z Peronówki's Avatar

Send a message via MSN to z Peronówki Send a message via Skype™ to z Peronówki

Wilczakow byla tym razem masa (chyba cos kolo 10) - liczniej reprezentowane byly chyba tylko husky... Dla najlepszych CzW Ela ufundowala kosci (Ibona byla w siodmym niebie ), a dla wszystkich wilczakowcow kubki.

Z Ula ruszylysmy na fitness. Zglosilo sie 48 osob, nie wiem ile wystartowalo.
Skonczylysmy ex aequo na drugiej lokacie... A musze powiedziec, ze szlysmy bardzo ostroznie (aby wytrzymalo moje kolano)...
Tu podziekowac musze Ibonie i Qareen, bo dziewczyny odwalily kawal dobrej roboty... Szly jakby po raz n-ty startowaly w takich zawodach... Plany na przyszlosc to start w wiekszym zestawie, aby wybiegac wiecej psow...

Przemek z Anita poszli ma MIDa... Poszlo im fantastycznie - gdyby nie pomylki na trasie to Anita mialaby w kiedzeni pierwsze miejsce w MID kobiet... Ale tak to juz bywa...

Kolejne starty w planach. Bede pisac, gdzie sie pojawimy... I od razu mowie, ze psow do startow mam wiecej , wiec jak ktos chce dolaczyc do ekipy "Wolfdoga", a brak mu czworonoga to niech daje znac....

'Z PERONÓWKI'
FACEBOOK GROUP
z Peronówki jest offline   Reply With Quote

Posting Rules