Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Wystawy

Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać....

Thread Tools Display Modes
Old 10-05-2013, 09:04   #15
Bajka
'Wilk z baśni' :)

Bajka's Avatar

Uff… przepraszam, że się nie odzywałam – miałam we środę najważniejszy i ostatni w życiu egzamin, więc ostatnie 2 tygodnie nie wiem jak wygląda świat za oknem. A wczoraj dochodziłam do siebie i jestem dopiero dziśJesteśmy zgłoszeni do Krakowa, mały do maluchów a Lu do szamponów
Oczywiście po wystawie bardzo zapraszamy do nas tak jak w tamtym roku, na noc świętojańską z lekkim tygodniowym wyprzedzeniem, ale co tam Bez względu na wystawianie czy niewystawianie się na ringu Bardzo będzie nam miło! Będzie ognisko, paprocie już rosną i obiecały zakwitnąć, a dziś zabieram się za wino z kwiatków jeśli się tylko nie rozpada Zobaczymy ile nas będzie i które psy będą się lubić a które mniej, to tak będziemy myśleć o noclegu, a są takie opcje spania na naszej wsi spokojnej wsi wesołej:
- podłoga w domu, ale to zależy ile nas będzie i które psy się lubią
- dla amatorów wiejskości stodółka ze słomą – co prawda nie tegoroczną bo za wcześnie, ale miękką
- dla amatorów ogrodnictwa – szklarnia obiecana Jagodzie
- i oczywiście własne namioty - miejsca na rozbicie mnóstwo
Damy radę W tamtym roku daliśmy, to damy i w tym
Bardzo Was proszę, żebyście wzięli sobie ze sobą śpiwory do spania i coś do podłożenia, bo pewien niewielki pies wygryzł nam malownicze dziury w materacach i mamy ich mniej niż w tamtym roku…
Aha! No i zamówiłam pogodę taką jak ostatnio

www.wilkzbasni.pl
Kalaratri z Peronówki (Furia) & Clair De Lune Srdcerváč (Luna) & Bazyliszek Wilk z baśni

Last edited by Bajka; 10-05-2013 at 09:06.
Bajka jest offline   Reply With Quote

Posting Rules