![]() |
![]() |
|
Chov Informace o chovu, výběru, odchovech.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
noo co da jeden vrh
![]() ![]() no to chovat nebo nie pokazuje ako chovatel mysli o plemeno ![]() ![]() p.s. to jest pripomina povahu maleho detia- " no ja budem to robit, ked mi povedeli ze nie mozem" |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Pavol, vravis "spochybňovanie bez dôkazov... nie moc prijatelné v demokratickej spoločnosti, kde na každý argument musí byť hmotný dôkaz..." lenze ten dokaz je - pes s cervenym nosom s testom paternity ktore potvrdzuju ze sa narodil zo spojenia dvoch PP zvierat z ch.st. Crying Wolf. To znamena ze minimalne tie PP z danej ch.st. vydane po narodeni tych dvoch "CSV" su len zdrapmi papiera. A Edit, namiesto toho aby pomohla vyjasnit situaciu (lebo kazdy urobi chybu obcas) tak mlzi a nespolupracuje. Preco to neriesis s Edit, ale s nasim klubom, ktory nema pristup k zvieratam (data od Issara su dostupne)? Pre potvrdenie ze dedom Juny bol naozaj Issar potrbujes aby Edit dala spravit testy paternity pre Juninu matku. Na zaklade takeho testu sa klub moze rozhodnut akceptovat jej PP...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
klub niečo spochybní, nech dokazuje svoju pravdu, ja budem svoju, doposiaľ som nebol klubom detailne informovaný o ich postupe, len strohý list od vtedajšieho predsedu oskara doru, ktorý to vyriešil jednou vetou... pokiaľ viem problémový je vzťah Yam - Issar, čo s tým má junina matka Rubin? nerozumiem... ako sa volajú rodičia z toho prípadu vo Francúzsku?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
vsetko je napisane na wolfdog.org treba len pozret samemu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
prepac, nepamatala som si mena tak som myslela ze Junina matka je Y C.W. Rodicia toho cerveneho psa su C.W. Thalia a C.W.Sibir
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
otec je Y C.W
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
výsledok porovnania vzoriek Yasmine - Issar: V pripade, ze nie je k dispozii DNA obidvoch rodicov, da sa rodicovstvo len vylucit, nie potvrdit.
V tomto pripade vsak DNA profil pravdepodobneho rodica a potomka su podobne, cize nie je mozne rodicovstvo vylucit... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|