![]() |
![]() |
|
Chov Informace o chovu, výběru, odchovech.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
http://www.tobrok.sk
|
![]()
áno, tvoj názor, že treba vychádzať z exteriéru je tu už dobre známy. no myslím, že nie je podstatný výzor, ale aj to, akých má predkov ten pes. aj exteriérovo slabší pes môže dať pekné šteňatá a opačne. jeho kvalitu určujú aj ďalšie veci. nie len to, ako vypadá a samo, nie každému sa páči to isté. každý má v oku kúsok iný typ.
i keď štandard je len jeden a ten typ by mal byť rovnaký. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
mdaaa...... no comments .... z takich to komentarov a vidat ako vazna je buduce plemena.
nie ma psov na SK? treba len pozret lepej, pre co chovatela z zahranica ich vidi a chovatela v SK nie? chot mas pravdu Pavle, uz prave ich nie zustalo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Problemu z CW je vic - tady je fotka Elbe Yanatos:
![]() NE, to neni HUSKY! I kdyz tak vypada... Chovatelka take byla byla sokovana - mysela, ze mozna fenu nakryl bili ovcak a proto udelala testy DNA. A je 100% potverzeno, ze otcem je Yarl Yanatos Crying Wolf a italska fena Asia l'Amico del Lupo. Tady fotka Elbe Yanatos kdys byla mlada: ![]() Mysli, ze nikdo nebude rikat, ze jest to ciste CSV... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Peťka preco cítim v tvojom poslednom príspevku ironiu? myslis si ze ked kupujem psa nestudujem jeho rodokmen? pokial chce niekto zalozit chov na "exterierovo slabsich psoch", nech sa páci do toho, budem ho podporovat a drzat mu palce...
Margo, a preveril aj niekto matku Elbe Yanatos? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
určite nie som ironická a verím, že aj v reále, na výstave alebo inde sa vieme normálne porozprávať. na nikoho neútočim, len sa snažím ti podať pohľad na vec aj z inej strany a ver, chápem tvoje rozhorčenie, bola by som tiež
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
noo su liudia ktery vidi rodokmen no nie umi videt psa ze on nie vypada tak to ako ma vypadat po rodokmenu
![]() ![]() chot aki to moj interes ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
Italských chovatelu typu Fabio mozna nelíbit, ale neslyšela jsem o falesnych rodokmenach V Italie. A už vůbec ne v CHS l'Amico del Lupo.
Kromě toho, u psů ktere chova Ilaria nebyly žádné "neobvyklé" zvířata. Také další dva vrhy Asie jsou normální. Husky se narodil jen v vrhu s Yanatosem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Margo a čo Mutara?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
Yanatos je brat Yama, je to zvlastne, ale po Yamovi take zvierata proste nevidím...
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|