|
![]() |
#1 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Stanka - toto hádam áno, a keď chovatelia nevidia v Garonovi a jeho rodokmeni ten obrovský potenciál, tak ja uz úplne rezignujem...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Pokud jde o Garona - vidělal jsem jeho bonitace, nemám v úmyslu zpochybnit rozhodnutí rozhodich ALE pak vidím, že pes jako Garon je P14 a nechovny a na dalsi bonitace 100% Německý ovčák (vystavni line) dostane P1 a je neje pouzit v chovu, ale dokonce take doporučen CHK, že to je pro mne nesmysl. Garona bym pouzila (jego chyby znam, ale znam take vychody), ovcaka s P1 nepoužíji NIKDY (i kdyz je podle bonitace perfektni) protoze výhody nema ZADNE...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
saschia - tak za prvé: pri garonovej výške 66 cm - dlzka ucha 11 cm, je presne v standarde, to znamená dlhé nie je... nie je ani netypické, je len vyššie nasadené... k povahám mám svoj názor, ale dobre... ale určite to nie je na P14 !!! dost som pocul aj o niekoho osobnych nezhodach s niekym... ale toto teraz nechcem rozpitvavat, nemá to význam
Margo, sam by som to nenapísal lepšie a plne s tebou súhlasím... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Garon mal na bonitácii nameranú výšku v kohútiku 65 cm, nie 66cm.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Margo, mozes byt prosim konkretna kedy bol "NO z vystavnej linie" zbonitovany ako CSV s P1? Ku krvnym kvalitam Garona sa nebudem vyjadrovat lebo uznavam ze v tejto oblasti sa mam stale co ucit, ale pokial viem, tak nie je jedine zviera s danou krvou, alebo sa mylim?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
P1 v Cechach. Ne na Slovensku. Ovcak bydli v Polsku.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|