|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
saschia - tak za prvé: pri garonovej výške 66 cm - dlzka ucha 11 cm, je presne v standarde, to znamená dlhé nie je... nie je ani netypické, je len vyššie nasadené... k povahám mám svoj názor, ale dobre... ale určite to nie je na P14 !!! dost som pocul aj o niekoho osobnych nezhodach s niekym... ale toto teraz nechcem rozpitvavat, nemá to význam
Margo, sam by som to nenapísal lepšie a plne s tebou súhlasím... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Garon mal na bonitácii nameranú výšku v kohútiku 65 cm, nie 66cm.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Margo, mozes byt prosim konkretna kedy bol "NO z vystavnej linie" zbonitovany ako CSV s P1? Ku krvnym kvalitam Garona sa nebudem vyjadrovat lebo uznavam ze v tejto oblasti sa mam stale co ucit, ale pokial viem, tak nie je jedine zviera s danou krvou, alebo sa mylim?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
P1 v Cechach. Ne na Slovensku. Ovcak bydli v Polsku.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Pavol, tak 65 alebo 66?
Margo - no ale kolkretny pes ma zaujima mozes aj PM, ked nechces byt napadana majitelom |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
aktuálne: A67F1 Oc S2 P3 Xv 53,7 Xf 109,0, takže dlhé nie je... a aj keby zrovna mal 65, a dlzku ucha 11, nehral by som sa na pytagorasa ale pokial by som videl krasneho psa s vlčím výzorom, žhavými jantárovými očami, krátkym buxovským chvostíkom tak centimetrík hore dole nič neznamená...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Ale ja som hovorila o bonitáciách, na ktorých mu bolo udelené P14, nie o bonitácii terajšej májovej v ČR.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|