![]() |
![]() |
|
Chov Informace o chovu, výběru, odchovech.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
http://www.srdcervac.wbs.
|
![]()
Kultura a úrověň chovu by se měla vývíjet, zvyšovat a ne stagnovat nebo dokonce snižovat. Běh je minimální podmínka, kterou by psi měli splnit. U nás není povinný a přesto ho moji psi mají ... Mají rovněž testy na DM a DW (placené, provedené dřív, než jsem měla možnost testovat sama zadarmo), Mio má i genetický profil ... Nic z toho není u nás povinné a přesto mi to mi příjde samozřejmé, pokud chci produkovat kvalitní štěňata a mít čisté svědomí, že jsem udělala maximum, co jsem mohla.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Daniela ale tak ako to mas ty, tak by som bol rad aby to bolo aj tu.. Sama si napisala, beh nie je povinný, ale napriek tomu ho majú...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
http://www.srdcervac.wbs.
|
![]()
Pavol, ale já to chápu tak, že ty bys běh neabsolvoval, pokud by nebyl povinný?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Lenze keby to povinne nebolo tak Vy by ste mali vystavu bonitaciu a rtg. Ale Vam by asi uplne postacoval rodokmen
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Daniela - slobodne by som sa rozhodol, ide mi o to, aby to nebola podmienka...
Frederika - nemusite sa starat co by mi postacovalo, zvladnem to aj sam tiez sa nestaram do vasich psov... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
A co Vam tak strasne vadi na tom, ze je to podmienka? Jw taka strasne obmedzujuca? Do mojich sa nemusite. U mna nie je podozrenie na krizenca
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Frederika - nemám len junu, ale aj ambru, brita, garona a perlu... takze to len tak na uvod ano ta podmienka je diskriminujuca a obmedzujuca pre vela ludi, nie len pre mna...
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|