![]() |
![]() |
|
Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#141 |
Junior Member
|
![]()
Miętus jaki gryzoń
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Junior Member
|
![]()
A czemuż to czemuż?
![]() |
#143 |
Junior Member
|
![]()
Love the puppies
Can't wait to see them ![]()
![]() |
#144 |
Junior Member
|
![]()
Słuchajcie! Szykuje się imprezka
![]() Po weekendzie wystawowym w Krakowie, jak tylko przestanie lać, zapraszamy do nas! No, oczywiście, że chcemy się pochwalić Cherrinką, no i poznać Wilczakową Brać! Wstępny termin: 21 czerwca - piątek ![]() Co Wy na to?
![]() |
#145 |
Junior Member
|
![]()
Do UK mogę sprowadzić psiaka tylko jeśli ma szczepienie na wściekliznę i przeszedł 3tygodniową kwarantannę po nim...
![]() |
#146 |
K-Lee Family
|
![]()
No i stało się... pierwsze dziecię odjechało
![]() Niech Ci się tam darzy nasz Kanareczku... od dziś wołamy na nią Tana, będzie miała kochający dom i prawdziwą kompletną rodzinę ![]() I mimo wszystko mamy nadzieję na sporadyczne spotkania na wystawach ![]() A na co dzień, kiedy sportówka dorośnie, Tana będzie psem sportującym się ze swoim nowym przewodnikiem ![]() Więc kto wie... WAR i PEC, oczekujcie TANy!!!! ![]() Dodam jeszcze, że zamieszkała pod Toruniem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Junior Member
|
![]()
Cherrinka od wczoraj w domku! Było trochę problemów ze starszą DONką, nie akceptowała. Ale dziś poszła po rozum do głowy i już jest dobrze. Z młodszą szaleją jak głupie
![]() Więcej zdjęć na FB i stronce jak w załączniku. A tu jeszcze link do filmu: PS Obroża jest chwilowo czerwona... Czekam na zamówienie ![]()
![]() Last edited by Wercyngetoryks; 08-06-2013 at 23:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Senior Member
|
![]()
Joanna i tak dobrze, zanim nasza Lala poznala Urcia to minelo sporo czasu najpierw sie zapoznawali przez plotek dopiero pozniej nosem w nos
![]() ![]()
![]() |
#149 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Junior Member
|
![]()
"Gnębić" sobie może, to nie jest krzywda, tylko zabawa i wychowanie. Tyle, że przestała warczeć tak chamsko. Ja jestem nie przyzwyczajona do takiego zachowania, bo kiedy przywiozłam Szelmę to miłość zaczęła się po 5 minutach
![]()
![]() |
#151 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Ale z czasem jest coraz lepiej, mam nadzieję, że u Was też będzie ![]() A miłość Szelmy i Cherrinki widziałam - super się razem bawią, można oglądać bez przerwy! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Junior Member
|
![]()
![]() |
#153 |
Junior Member
|
![]()
Fajna wariatka z niej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Junior Member
|
![]()
świetnie się dziewczyny bawią
![]() a jak tam reszta watahy? Co u Tany? U Miętusa? U Tavishki? Stone vel Ray'a na FB można obejrzeć, mam nadzieję, że zdjęcia pozostałych psiaków będzie można zobaczyć niedługo ![]() ciekawa jestem też pozostałych relacji z podróży i nowych domów ![]()
![]() |
#155 |
K-Lee Family
|
![]()
Jest i Hicks (Miętusek) ze swoją nową towarzyszką
![]() ![]() I oswajanie z gitarą ![]() A tu Ray (Stone) z piłeczką http://www.youtube.com/watch?feature...&v=B1nso_0iM8c i z kumplem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Senior Member
|
![]()
Zyczymy mnostwo wytrwalosci wlascicielom, bedzie sie dzialo
![]()
![]() |
#157 |
Junior Member
|
![]()
Powiem tak: oprócz szybkości reakcji niczym się nie różni w zachowaniu od moich DON'ków z okresu szczenięcego. Też były histerie i bunty. Za to była masa kradzieży, czego teraz nie ma
![]()
![]() |
#158 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Junior Member
|
![]()
A potem zacznie się wersja "demon" ?
![]() |
#160 |
K-Lee Family
|
![]()
Tito ze starszym kuzynem
![]() Dużo pierwszych razów: -pierwszy raz obróżka -pierwszy raz poza domem w innym miejscu niż wet -pierwszy raz jazda samochodem bez klatki -pierwszy raz extremalny socjal w aucie bez tłumika -pierwszy raz ugotowany w samochodzie bez klimy ![]() -pierwszy raz staranowany przez kuzyna ![]() Zemsta bywa słodka, co nie Lunek?? ![]() ![]() ![]() Tito vs Lunek Last edited by Gia; 13-06-2013 at 01:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|