![]() |
![]() |
|
Výchova & charakter Jak se postarat o štěně, jak ho socializovat, nejčastější problémy s ČSV a jak je řešit... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Guest
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
A nebylo by lepší, než si dělat sousedské vztahy ještě horší, zkusit si s paní promluvit? Já vím, že s některými lidmi je těžká domluva, ale někdy se to dá, i když se to nejprve nezdá
![]() Pokud s paní není řeč, tak je to špatné, ale kontroly bych se nebála. Za to, že máte několik hodin denně psa v kotci vám nemůže nikdo nic říct ![]()
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
A jako na zavolanou zrovna sla okolo
![]() Takze ze zacatku to bylo docela bourlive, ale pak se to uklidnilo a uplne ji odzbrojil ten muj fesak, kdyz jsem sel do kotce s tim, ze ho zavolam a pribehne. Ona rekla: No, ten tam chtit nebude!..Meli jste videt ty vyvalene oci, kdyz s vrticim ocasem pribehl do kotce ![]() Akorat jsem vylezl ven a povidam: Kdyby tady v tom kotci trpel, myslite, ze by sem takhle radostne pribehl na jednoduche zavolani? Od te doby jsme se nejak domluvili s tim, ze ochranare volat nechtela, ale ze ji vadilo, jak zevnitr smutne kouka. Takze snad uz bude klid. Diky ![]() |
![]() |
![]() |
|
|