![]() |
![]() |
|
Reklama i prasa Wilczaki w prasie, reklamie, teledyskach i telewizji (grające 'siebie' lub wilki). Artykuły i programy o rasie... |
![]() |
|
Outils de la discussion | Modes d'affichage |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Wymiary są już podane przez Anule i każdy sam powinien sprawdzić czy jego zdjęcie ma odpowiedni rozmiar, i każda osoba wrzucająca swoje propozycję powinna numerować zdjęcia tak by była ciągłość (jeśli dwie osoby wrzucą zdjęcia w tym samym czasie i zdjęcia będą miały te same numery to zawsze można edytować posta)
Mi te rozwiązanie wydaje się najprostsze.
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Zakładając wątek do wrzucania zdjęć nie będziesz wiedziała ile zdjęć będzie docelowo, w związku z tym nie będzie możliwe zrobienie ankiety.
Druga sprawa- zdjęcia i tak będą musiały być pomniejszone, żeby były widoczne w poście i nie będzie można ich użyć do zrobienia kalendarza. Więc tak czy inaczej trzeba będzie oryginał dobrej jakości gdzieś posłać (na maila czy jakiś serwer). |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Zawsze można stworzyć nowy wątek z ankietą (ale fakt trochę się ich nazbiera
![]() Ale jest różnica czy Anula dostanie na maila tylko 13 wybranych zdjęć czy 100 propozycji w oryginalnym rozmiarze.
![]() |
#4 |
czuły barbarzyńca
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
mozna stworzyc wspolna poczte na gmailu podac wszystkim haslo i login i tam wrzucac wszystko
![]() |
#6 |
czuły barbarzyńca
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
można też zrobić temat tutaj. ja zrobię pięć głównych postów, każdy będzie wklejał zdjęcia niżej a ja będę segregował i numerował w postach. Potem będzie można zagłosować.
Ja też myślę nad limitem, tzn. nie więcej niż 6 zdjęć każdy, albo jakoś tak? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
czuły barbarzyńca
|
![]()
I Rybka i Magda macie racje. Z jednej strony przyda sie weryfikacja techniczna na wstepnym etapie, a z drugiej i tak fotki trzeba przed wrzuceniem do sieci (na WD czy na gugla) pozmniejszac. ja moge to zrobic i sukcesywnie wrzucac zmniejszone foty na gugla, np ponumerowane, i do 5 osobnych folderow (wiosna, lato, jesien, zima, uniwersalne) i z każdego wybierze sie w wyniku glosowania po pare najlepszych fot.
Glosy mozna rownie dobrze oddawac w watku, w mailu, albo zalozyc wydarzenie na fejsbuku - jesli ktos ma problem z WD. Ale nie wszyscy sa fejbukowi... Moze to mozna tez sensowniej wymyslec - rzuccie jakies inne propozycje logistyki |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|