![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Tmave Zlo
|
![]()
Anula, ok. 16:00 nie da się, psiamać, zrobić fotki z przyzwoitym ISO. Ziarno takie, że się kury zleciały, więc trzeba było rzeźbić.
![]() |
#2 |
czuły barbarzyńca
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Ale ładne fotki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Podsyłam jeszcze kilka - wszystkie autorstwa Joasi
Kochamy się.... ![]() Chłopie, zachowaj umiar ![]() ![]() Ucieczka przed miłością ![]() ![]() ... to zabieram zabawki i wracam do Dewi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Joanno świetne i klimatyczne zdjęcia!
![]() |
#6 |
Tmave Zlo
|
![]()
Rumienię się
![]()
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Nadrabiamy zaległości. Na fotkach śnieg, bo "działo się" dwa tygodnie temu.
Najpiękniejszy wytrzeszcz sezonu - nic dziwnego - 40 kg dobrej wagi wbiło Gucia w zimowe podłoże ![]() Rewanż był błyskawiczny - Dewi i Gucio " zagrali" Eurysiem w dwa ognie ![]() Wyrwał się z potrzasku i w nogi ![]() ![]() ![]() Teraz, Guciu, poigram z tobą subtelniej ![]() ![]() zwłaszcza że Starsza czuwa... ![]() ...i własną piersią zasłania ![]() Patrz, Gutek , i się ucz - tak powala się przeciwnika ![]() ![]() Możesz na mnie potrenować..... ![]() ![]() A mogę lewym sierpowym? ![]() KO ????? ![]() ![]() No, teraz Gorthanie Kraaken Krakdob przesadziłeś ![]() ![]() ![]() Masz szczęście, że naszła mnie ochota .... ![]() .... pobawić się z sarenkami ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|