Quote:
Originariamente inviata da Gaga
Są chętni aby dać psu dom? SUPER! Choć dziwne, że ktoś poświęca swój czas i pieniądze zamiast wyadoptować Hamleta do całej rzeszy fantastycznych chętnych....
|
Mysle, ze mamy tu do czynienia z efektem Grzesia... i wedlug mnie Hamlet juz ucierpial z powodu zamieszania G. w ta sprawe. Bylo widac, ze Beata sluchala dobrych rad pana G., a ten obsmaruje KAZDEGO normalnego wilczakowca.. Pluca wypluje, ale postara sie, aby oczernic kazdego chetnego... Jego tematy poznikaly, ale widac bylo jak nabijal sie z osob zainteresowanych adopcja Hamleta... Sadze wiec, ze ludz ipoodprawiano za jego namowa.... Z powodu "laurki" jaka im powystawial...
Quote:
Originariamente inviata da Gaga
Mówiłam Ci to kiedyś, i powtórzę teraz: gdyby to był brzydki, "jakiś Crying Wolf" - mało kto by w ogóle o nim usłyszał. I to jest najobrzydliwsze w tym wszystkim.
|
Tak sie sklada, ze sprawa ruszyla, bo myslelismy, ze to jest wlasnie "jakiś Crying Wolf". Dlatego tak zostala naglosniona... Dopiero pozniej okazalo sie, ze to nie Karlik, ale Hamlet...
A co bylo potem...widac: ozyly stare demony....
Ja jestem w sumie zadowolona, bo pomalu przekonywalam sie do opinii, ze Hamlet zostal uspiony, a tu taka niespodzianka...