|
|
|
|||||||
| Reklama i prasa Wilczaki w prasie, reklamie, teledyskach i telewizji (grające 'siebie' lub wilki). Artykuły i programy o rasie... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Wilcza Saga
|
Jak dla mnie lepiej wygląda projekt nr 1, my chętni na jeden kalendarz.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Świetna robota , bardzo mi się podoba
Wybieram projekt nr 1 i potwierdzam 2 szt. Co prawda wolałam wilczakową sałatkę ze względu na różnorodność zdjęć ale Pirelli też wyszło super |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
Ania, a te wstępne deklaracje kupna to były oficjalne zamówienia czy dopiero będziesz otwierać listę chętnych?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Distinguished Member
|
Jak dla mnie 1 wersja. Bardzo ladny kalendarz
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
czuły barbarzyńca
|
Quote:
W zwiazku z tym, ze wstepnie szacowalam ok 80-100 sztuk, ale zdeklarowaly sie na razie osoby chetne na łącznie 39 sztuk, mysle, ze zamowie 50. Liczylam te osoby, ktore sie zdeklarowaly w watku, doszlo tez pare osob z facebooka, nie uzywajacych WD. Pelna liste wrzuce jutro, nie mam dzisiaj za bardzo czasu... Nie ma czasu na przelewanie, zaloze z wlasnej kieszeni i bede wysylac chyba za pobraniem, tym bardziej, ze nie wiem, ile docelowo bedzie kosztowal druk - wycene mialam na 100 sztuk, a to zawsze jest inna cena niz przy mniejszej ilosci |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
czuły barbarzyńca
|
Dwa pytania do ogółu:
1. Czy druk ma byc dwustronny, czy jednostronny? (6 kart + okladka czy 12 kart + okladka) - na cene wplynie to minimalnie - ok 2-3 zl. 2. Papier kreda matowa czy kreda blyszczaca? Druk cyfrowy jest i tak lekko blyszczacy... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Member
|
Jeżeli różnica jest tak niewielka ja bym wolała 12 stron. Zawsze można potem zachować zdjęcia i powiesić gdzieś- każde osobno. Co do drugiego pytania- wolę mat. Nie odbija się tak światło i nie widać drobnych rys.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Member
|
ja myślę tak samo jak Rybka
|