![]() |
![]() |
|
Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Witam,
chciałam tu wrzucić anty-reklamę dla p. MASZER. Jakiś czas temu chciałam od niego zamówić kolejny kaganiec, większy niż dotychczas, podałam wymiary poprzedniego kagańca i aktualne wymiary kufy itp. Uruka. Po 2 tygodniach oczekiwania na przesyłkę otrzymałam identyczny kaganiec... Dowiedziałam się,że nie ma większych i mogę ewentualnie odesłać kaganiec na własny koszt ,a p. zwróci mi pieniądze. Oczywiście zwrotu pieniędzy nie otrzymałam do dziś, po licznych upomnieniach drogą mailową i telefoniczną (co trwało ok 4 miesięcy) p. przestał w ogóle odpowiadać. Łącznie straciłam 70 zł . Nie polecam !! Odkupiłam od Asi Urobacha kaganiec Chopo i jestem zadowolona ![]() Pozdrawiamy B&U |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Hej, my niedawno mieliśmy podobną historie. Pan Maszer powiedział, że mogę sobie u niego kupić drugi kaganiec, skoro ten, który on dobrał jest niewłaściwy. Powtórzę - kupić, nie wymienić.
Całe szczęście Jared nosi go tylko okazjonalnie, taki z niego grzeczny pies ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
jakby ktoś dalej szukał kagańca to można nabyć u mnie Chopo w atrakcyjnych cenach, info pod mailem : [email protected]
![]() |
|
|