![]() |
![]() |
|
_Administracja Pytania związane z działaniem Wolfdoga, bazą danych i innymi sprawami technicznymi.... |
![]() |
|
Strumenti della discussione | Modalità di visualizzazione |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
ubicazione: Warszawa
|
![]()
Myślę, z przykrością, że nikt tutaj na te pytania nie odpowie. Mogę napisać do Admina zapytanie, ale nie wiem czy jakąś satysfakcjonującą odpowiedź uzyskacie oprócz w skrócie "hodowca nie dosłał danych, niech przyśle jeszcze raz" ... Admin z tego co mi wiadomo nie czyta po polsku
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Dziad Borowy
|
![]()
To może ja też się przypomnę.
Quote:
PS Z ciekawostek - wszystkie szczeniaki z miotu K miały podany ten sam zestaw informacji, m.in. numer chipa - u dwóch tego numeru nie ma...
![]() |
![]() |
#3 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Dziad Borowy
|
![]()
Czytając Twoją odpowiedź na pytanie Daniela zrozumiałem, że przekazujesz stanowisko admina - czyli jakiś kontakt z nim masz. Miałem nadzieję, że wiadomości od moderatorów mają większą "siłę przebicia" i Twój głos pomoże zwrócić uwagę, że problem w dalszym ciągu występuje. Rozumiem podział ról i absolutnie nie mam żadnych pretensji do Ciebie. Przepraszam, jeśli poprzedni post zabrzmiał inaczej - próba komunikacji z adminem jest trochę frustrująca...
![]() |
#5 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Ponawiam moje pytania:
- dlaczego nie ma nas na liscie hodowcow, - dlaczego nie zostal dodany nasz planowany, teraz juz obecny miot, - czego nie doslalismy do bazy. Na liscie hodowcow nie ma nas praktycznie od roku. Niedosylanie danych to bzdura, bo w miedzyczasie pojawily sie na WD dwa nasze mioty. Oczywiscie jak zwykle z bledami i niepelne, ale to juz nie moja wina, bo ja doslalam wszystkie informacje jakie mialam. Wysylalam rowniez poprawki, ktore sie nie pojawily (np chip Kikimory, ktory pomimo wyslania za pierwszym razem, do tej pory nie istnieje) - jedynie pozmieniane zostaly zdjecia (nie wiem skad ta wybiorczosc). Planowany/obecny miot wysylalam od stycznia. Byly co najmniej 2-3 aktualizacje w tym czasie - jak zaczelam wysylac, lista miotow konczyla sie na kwietniu, a teraz na czerwcu. Od razu dodam, ze do admina pisalam wiele razy - po polsku i po angielsku. Nigdy nie dostalam nawet slowa odpowiedzi. Nic sie nie zmienilo - nadal nie ma nas na liscie hodowcow, a sa tam hodowle, ktore nigdy nie mialy szczeniakow. Moze ktos mi wytlumaczy dlaczego tak sie dzieje, bo szczerze mowiac znudzilo mi sie juz pisanie w przestrzen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Jak widac pisanie na WD, to tez pisanie w przestrzen...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() No ja się akurat nie dziwię... ![]() ![]() ![]() I zdecydowanie nie wchodziłabym w spiskową teorię dziejów i kręgi męczenników, bo nie jesteś jedyną osobą mającą problem z bazą... ![]() ![]() Nie załamuj się. Jakoś to będzie.... ![]() Ultima modifica di Puchatek : 04-28-2014 a 01:03 PM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|