Vai indietro   Wolfdog.org forum > Polski > _Administracja

_Administracja Pytania związane z działaniem Wolfdoga, bazą danych i innymi sprawami technicznymi....

Rispondi

Strumenti della discussione Modalità di visualizzazione
Vecchio 01-01-2014, 08:13 PM   #1
Wonderfull Wolf ES
Senior Member

L'avatar di Wonderfull Wolf ES

ubicazione: Warszawa
predefinito

Myślę, z przykrością, że nikt tutaj na te pytania nie odpowie. Mogę napisać do Admina zapytanie, ale nie wiem czy jakąś satysfakcjonującą odpowiedź uzyskacie oprócz w skrócie "hodowca nie dosłał danych, niech przyśle jeszcze raz" ... Admin z tego co mi wiadomo nie czyta po polsku
Wonderfull Wolf ES jest offline   Rispondi quotando
Vecchio 02-27-2014, 01:13 AM   #2
krzyg
Dziad Borowy

L'avatar di krzyg

Invia un messaggio tremite Skype a krzyg
predefinito

To może ja też się przypomnę.

Quote:
Originariamente inviata da Wonderfull Wolf ES Visualizza il messaggio
Myślę, z przykrością, że nikt tutaj na te pytania nie odpowie. Mogę napisać do Admina zapytanie, ale nie wiem czy jakąś satysfakcjonującą odpowiedź uzyskacie oprócz w skrócie "hodowca nie dosłał danych, niech przyśle jeszcze raz" ... Admin z tego co mi wiadomo nie czyta po polsku
Poszły jeszcze raz aktualizacje danych u szczeniaków, które miały w bazie błędy. Wyświetlają się poprawne dane właścicieli, które wcześniej ktoś wziął z sufitu, więc ktoś te aktualizacje przeczytał i wprowadził. Niestety hodowla dalej wisi jako nie dosyłająca danych. Wysłanej w styczniu zapowiedzi miotu nie ma. Wiadomości do admina (po angielsku, żeby nie było wątpliwości) z pytaniem czego brakuje pozostają bez odpowiedzi.

PS
Z ciekawostek - wszystkie szczeniaki z miotu K miały podany ten sam zestaw informacji, m.in. numer chipa - u dwóch tego numeru nie ma...
Vecchio 02-27-2014, 12:53 PM   #3
Wonderfull Wolf ES
Senior Member

predefinito

Quote:
Originariamente inviata da krzyg Visualizza il messaggio
To może ja też się przypomnę.

Poszły jeszcze raz aktualizacje danych u szczeniaków, które miały w bazie błędy. Wyświetlają się poprawne dane właścicieli, które wcześniej ktoś wziął z sufitu, więc ktoś te aktualizacje przeczytał i wprowadził. Niestety hodowla dalej wisi jako nie dosyłająca danych. Wysłanej w styczniu zapowiedzi miotu nie ma. Wiadomości do admina (po angielsku, żeby nie było wątpliwości) z pytaniem czego brakuje pozostają bez odpowiedzi.

PS
Z ciekawostek - wszystkie szczeniaki z miotu K miały podany ten sam zestaw informacji, m.in. numer chipa - u dwóch tego numeru nie ma...
Ok, ale jak ja Ci mogę pomóc? nic mi Admin podobnie jak Tobie nie odpisał. Przypominam, że jestem moderatorem i nic ponadto
Vecchio 02-28-2014, 04:51 PM   #4
krzyg
Dziad Borowy

L'avatar di krzyg

Invia un messaggio tremite Skype a krzyg
predefinito

Quote:
Originariamente inviata da Wonderfull Wolf ES Visualizza il messaggio
Ok, ale jak ja Ci mogę pomóc? nic mi Admin podobnie jak Tobie nie odpisał. Przypominam, że jestem moderatorem i nic ponadto
Czytając Twoją odpowiedź na pytanie Daniela zrozumiałem, że przekazujesz stanowisko admina - czyli jakiś kontakt z nim masz. Miałem nadzieję, że wiadomości od moderatorów mają większą "siłę przebicia" i Twój głos pomoże zwrócić uwagę, że problem w dalszym ciągu występuje. Rozumiem podział ról i absolutnie nie mam żadnych pretensji do Ciebie. Przepraszam, jeśli poprzedni post zabrzmiał inaczej - próba komunikacji z adminem jest trochę frustrująca...
Vecchio 02-28-2014, 11:56 PM   #5
Wonderfull Wolf ES
Senior Member

predefinito

Quote:
Originariamente inviata da krzyg Visualizza il messaggio
Czytając Twoją odpowiedź na pytanie Daniela zrozumiałem, że przekazujesz stanowisko admina - czyli jakiś kontakt z nim masz. Miałem nadzieję, że wiadomości od moderatorów mają większą "siłę przebicia" i Twój głos pomoże zwrócić uwagę, że problem w dalszym ciągu występuje. Rozumiem podział ról i absolutnie nie mam żadnych pretensji do Ciebie. Przepraszam, jeśli poprzedni post zabrzmiał inaczej - próba komunikacji z adminem jest trochę frustrująca...
Spokojnie, nie masz za co przepraszać. Chyba też zareagowałem nad wyraz więc równie dobrze mogę ja Ciebie również przeprosić. Rozumiem Twoją frustrację, bo sam też jej doświadczam w kontakcie z Adminem. Jak są jakieś pytania, to przesyłam je PW do Admina (bo jako moderator mam taką możliwość), ale nie jest to niestety gwarantem odpowiedzi...
Vecchio 04-04-2014, 05:25 PM   #6
sssmok
Gorthan's WeReWoLf

L'avatar di sssmok

ubicazione: Wilkołaki
Invia un messaggio tremite Skype a sssmok Send Message via Gadu Gadu to sssmok
predefinito

Ponawiam moje pytania:
- dlaczego nie ma nas na liscie hodowcow,
- dlaczego nie zostal dodany nasz planowany, teraz juz obecny miot,
- czego nie doslalismy do bazy.

Na liscie hodowcow nie ma nas praktycznie od roku. Niedosylanie danych to bzdura, bo w miedzyczasie pojawily sie na WD dwa nasze mioty. Oczywiscie jak zwykle z bledami i niepelne, ale to juz nie moja wina, bo ja doslalam wszystkie informacje jakie mialam. Wysylalam rowniez poprawki, ktore sie nie pojawily (np chip Kikimory, ktory pomimo wyslania za pierwszym razem, do tej pory nie istnieje) - jedynie pozmieniane zostaly zdjecia (nie wiem skad ta wybiorczosc).

Planowany/obecny miot wysylalam od stycznia. Byly co najmniej 2-3 aktualizacje w tym czasie - jak zaczelam wysylac, lista miotow konczyla sie na kwietniu, a teraz na czerwcu.

Od razu dodam, ze do admina pisalam wiele razy - po polsku i po angielsku. Nigdy nie dostalam nawet slowa odpowiedzi.
Nic sie nie zmienilo - nadal nie ma nas na liscie hodowcow, a sa tam hodowle, ktore nigdy nie mialy szczeniakow. Moze ktos mi wytlumaczy dlaczego tak sie dzieje, bo szczerze mowiac znudzilo mi sie juz pisanie w przestrzen.

Forum to nie rzeczywistość...
A to, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
sssmok jest offline   Rispondi quotando
Vecchio 04-06-2014, 12:11 PM   #7
sssmok
Gorthan's WeReWoLf

L'avatar di sssmok

ubicazione: Wilkołaki
Invia un messaggio tremite Skype a sssmok Send Message via Gadu Gadu to sssmok
predefinito

Jak widac pisanie na WD, to tez pisanie w przestrzen...

Forum to nie rzeczywistość...
A to, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
sssmok jest offline   Rispondi quotando
Vecchio 04-28-2014, 10:16 AM   #8
Puchatek
Senior Member

predefinito

Quote:
Originariamente inviata da sssmok Visualizza il messaggio
Od razu dodam, ze do admina pisalam wiele razy - po polsku i po angielsku.
Może spróbuj po portugalsku albo jaką łaciną...
Quote:
Originariamente inviata da sssmok Visualizza il messaggio
Nigdy nie dostalam nawet slowa odpowiedzi.
No ja się akurat nie dziwię... do tego potrzebny chyba byłby ksiądz albo inny "magik" do tłumaczeń "przestrzennych"...
I zdecydowanie nie wchodziłabym w spiskową teorię dziejów i kręgi męczenników, bo nie jesteś jedyną osobą mającą problem z bazą... Podejrzewam, że póki WD nie reanimuje się od podstaw pozostaje nadal słać /kto ma siły/ do jakiegoś skutku albo aktualizować się na stronkach FB. Seks-turystyka wilczakowa, certyfikaty, wystawy, aktualizacje przeróżne -wszystko to kwitnie na fejsbuniu, jak to zwykle bywa wiosną w przyrodzie.
Nie załamuj się. Jakoś to będzie....

Ultima modifica di Puchatek : 04-28-2014 a 01:03 PM
Puchatek jest offline   Rispondi quotando
Rispondi