![]() |
![]() |
|
Różne O wszystkim co jest związane z CzW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
żyje tu ktoś ?? potrzebuje pomocy bo nie wiem jakiego chomika wybrać do Wilczaka tak co by pod kolor pasował no i do wakacji pozdro dla wszystkich pozytywnie zakręconych |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Bry, bry!
![]() Funkcje życiowe spowolnione, ale są. ![]() Wilczakowi kolor będzie obojętny, grunt, by w miarę miękki był, co by się ładnie wklejał w wewnętrzną stronę paszczy... ![]() i nie za duży.... szczeniak może się zadławić przy pierwszych próbach wklejania... ![]() Pozdro, pozdro! Daj znać tak szybko, jak się da. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
czuły barbarzyńca
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ngi dhla
|
![]()
Może khaki?
Na pewno musisz mu puścić film "Turbo", może nauczy się od ślimaka szybko spie....lać :-)
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
No i zaintrygowały mnie te chomiki....
![]() Ileż ciekawych rzeczy można się o nich dowiedzieć! ![]() np. http://ochomikach.w.interia.pl/ I chyba dosyć istotna kwestia, jeśli chodzi o życie z wilczakiem: "Chomik dżungarski /czyli mandżurski/ żyje w niewoli od 2 do 3 lat." -czy warto narażać go na możliwość jeszcze krótszego życia? ![]() Może syryjski byłby lepszy?... "Pozostawione same sobie w klatce, bez możliwości wybiegu i zabawy, szybko umierają." Jeśli nauczy się popierniczać /film instruktażowy powyżej ![]() Już mu wilczak dostarczy zabawy na wybiegu.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
czuły barbarzyńca
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Obejrzałam je jako pewną ciekawostkę przyrodniczą, bo u mnie temat by nie wypalił.... moje "dziećki" są perfekcyjnie skuteczne w polowaniu na krety, nornice, tasiory i inny pomniejszy "pomiot".... ![]() ![]() .... Dobrze, że kot ma swoje gabaryty... zawsze zdążam zareagować i wyciągnąć z ryja za tę połowę, która jeszcze smętnie zwisa zza zębów...ale uprzedzam zarzuty: Ozzi go tylko wkleja od środka! .....chyba... ![]() Last edited by Puchatek; 23-01-2014 at 10:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
love and terror
|
![]()
A my mamy chomika pande i z Garuda sie swietnie dogaduja
![]() |
![]() |
![]() |