Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Hodowla

Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach....

Thread Tools Display Modes
Old 01-06-2014, 14:19   #12
z Peronówki
VIP Member

z Peronówki's Avatar

Send a message via MSN to z Peronówki Send a message via Skype™ to z Peronówki

Quote:
Originally Posted by Gregor View Post
Nie, nikomu do niczego nie były potrzebne poza bezpodstawnym negacjom i oskarżeniom innych nie zaprzyjażnionych hodowli i psów.
Oj, zeby tylko to byly wojenki hodowli! Tych wrogich! Ale na Was biedactwa uwziely sie nawet klubu rasy.... Przesladuja biedne Crying Wolfy i ten Slowacki i ten Czeski... I jeszcze slowa o CW padaja nawet na konferencjach.... Jak nic miedzynarodowy spisek...
http://www.cswolfdog.cz/index.php/kl...2013-podskalie

A tak serio: sorry, ale od dawna byla gadania, ze tak sie nad Wami znecaja i foch za fochem... Dlaczego trzy lata wczesniej nie zaproponowales Shaluce, aby jednym prostym posunieciem zakonczyla sprawe i uciela wszystkie spekulacje...??? Tej sprawy moglo nigdy nie byc mimo napietnowania reszty CW.
Sorry, ale mam wrazenie, ze to MI bardziej zalezalo, aby oczyscic Twojego psa z podejrzen niz Tobie. Bo to ja pisalam do Shaluki jaka jest sytuacja i ze obecnie ma jeszcze szanse (jako jedna z niewielu wlascicielek CW) wyjasnic sprawe (bo ojciec Gisu to Slowak, ktorego wlasciciel nie ma nic do ukrycia, a nie jeden z psow Edith, ktora nie zezwala na badania ojcostwa swoich wilczakow)...

Quote:
Originally Posted by Gregor View Post
Ale robimy Klub Wilczaka... Gratuluję!
No jest co gratulowac. Bo widac, ze sa w Polsce ludzie, ktorym zalezy na wilczakach bardziej niz ich wlasnym hodowcom/wlascicielom...

'Z PERONÓWKI'
FACEBOOK GROUP
z Peronówki jest offline   Reply With Quote

Posting Rules